tirsdag den 8. juli 2008

Flybilletter til Los Angeles i Oktober

De seneste indlæg har omhandlet flybilletter til fjerne og relativt eksotiske destinationer. Los Angeles ligger ret langt væk fra Danmark, det er ikke eksotisk men derimod en super interessant by.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Los Angeles med udrejse d. 4. oktober og hjemrejse d. 18. oktober. På den måde er der mulighed for at nyde det gode vejr, opleve de vigtigste ting i Los Angeles og tage på ture til eksempelvis San Diego og San Francisco.

Nedenstående har vi udvalgt de flybilletter til Los Angeles som vi finder mest interessante ud fra kriterierne pris og rejsetid.

Flybilletter til Los Angeles
GoLeif.dk
Pris: 4.997 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Delta Airlines

KLM.com
Pris: 5.056 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 5.071 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways/Virgin Atlantic Airways

Prisforskel flybilletter til Los Angeles: 59 kr. og 74 kr.

Prisforskellen på flybilletterne til Los Angeles er ret beskeden. Derfor er det rejsetiden og flyselskaberne der bliver afgørende for vores valg af flybilletter til Los Angeles.

KLMs flybillet til Los Angeles fravælger vi med det samme, idet den indebærer 2 mellemlandinger hver vej, hvilket giver en unødig lang rejsetid. Valget står dermed mellem flybilletterne til Los Angeles med Delta Airlines hos GoLeif og flybilletterne til Los Angeles med British Airways/Virgin Atlantic Airways hos Travelstart.

Da hverken prisen eller rejsetiden ikke adskiller sig væsentligt vælger vi udelukkende flybilletten til Los Angeles med udgangspunkt i det/de flyselskaber vi foretrækker at rejse med. For os er valget ret enkelt. Delta Airlines har en ret gammel flyflåde, ikke mindst på flyvningen København-Atlanta. British Airways og Virgin Atlantic Airways derimod har nogle ret nye flåder og tilbyder en rigtig god service. Derfor vælger vi flybilletten til Los Angeles med British Airways og Virgin Atlantic Airways hos Travelstart.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til San Francisco.

Bestil flybilletten til Los Angeles hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar