torsdag den 31. juli 2008

Flybilletter til USA - Las Vegas

Vi har tidligere skrevet et par indlæg om flybilletter til Las Vegas, som vi mener bør være del af en hver undersøgelse omhandlende USA. Las Vegas er i hvert fald en by lige efter vores sind, godt vejr (til tider for varmt), uanede muligheder for at gamble, god mad og masser af golfbaner. Vi behøver stort set ikke mere.

Flybilletterne til Las Vegas er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober, og vi undersøger priserne på flybilletter fra både København og Billund.

Flybilletter til Las Vegas fra København
GoLeif.dk
Pris: 5.835 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Flyselskab: KLM/Northwest Airlines

Budjet.dk
Pris: 6.581 kr.
Mellemlandinger: 1 (Atlanta)
Flyselskab: Delta Airlines

GoLeif.dk tilbyder den billigste flybillet til Las Vegas fra København. Flybilletten hos GoLeif er med KLM/NWA og indebærer de klassiske mellemlandinger i Amsterdam og Detroit.

Alternativet til KLM er en flybillet til Las Vegas med Delta Airlines over Atlanta. Flybilletten med Delta Airlines er noget kortere og lidt dyrere end flybilletten med KLM.

Normalt ville anbefale jer at vælge flybilletten med den korteste rejsetid når ikke prisforskellen er større. Vi mener dog at kvalitetsforskellen på de to flyselskaber er så markant i KLMs favør, at vi vil anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Las Vegas med KLM. Vi rejser hellere 20 timer komfortabelt end 17 timer ukomfortabelt.

Flybilletter til Las Vegas fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 6.701 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Flyselskab: KLM/Northwest Airlines

Surprise, den billigste og bedste flybillet til Las Vegas fra Billund er med KLM/NWA. Flybilletten kan købes hos GoLeif til 6.701 kr., hvilket sammenlignet med priserne på flybilletterne fra København er ret dyrt. Flybilletten til Las Vegas fra Billund er små 1.000 kr. dyrere end den billigste flybillet fra København. Det er den klart største prisforskel vi har set i vores undersøgelser af flybilletter til USA.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Las Vegas.

Bestil de bedste og billigste flybilletter til Las Vegas hos GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar