søndag den 13. juli 2008

Flybilletter til Johannesburg

Efter at have undersøgt 7 rejsemål i Asien, går vi nu videre og undersøger priserne på nogle af de mest populære rejsemål i Afrika. Danskerne rejser typisk til Sydafrika og Kenya, hvor rejsen ofte inkluderer en form for Safari. Safariferie er noget af det bedste vi har prøvet, så det kan vi kun anbefale jer at prøve. Da Kenya har været præget af uroligheder det seneste år, vælger vi kun at undersøge priserne på flybilletter til Sydafrika.

I Sydafrika kommer vi til at undersøge priserne på flybilletter til Johannesburg og Cape Town. Nedenstående viser vi jer de mest interessante flybilletter til Johannesburg målt på pris, rejsetid og flyselskab. De viste flybilletter til Johannesburg er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar.

Flybilletter til Johannesburg
KLM.com
Pris: 6.341 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Travelstart.dk
Pris: 6.983 kr.
Mellemlandinger: 1 (Frankfurt)
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Prisforskel flybilletter til Johannesburg: 642 kr.

KLM tilbyder de billigste flybilletter til Johannesburg og er 642 kr. billigere end nærmeste konkurrent. Begge flybilletter til Johannesburg indebærer 1 mellemlanding. Med KLM mellemlandes der i Amsterdam mens der med SAS/Lufthansa mellemlandes i Frankfurt. Da rejsetiden med SAS/Lufthansa og KLM er stort set identisk, spiller det ikke nogen rolle i vores afgørelse af hvilke flybilletter til Johannesburg der skal bestilles.

Det vi lægger vægt på når vi skal vælge mellem de to ovenstående flybilletter til Johannesburg, bliver prisen og vores præference for flyselskaberne. Da vi ikke mener der er nogen forskel på flyselskaberne, vil vi udelukkende vælge flybilletten til Johannesburg ud fra prisen. Her er KLM som nævnt klart billigst, og derfor vælger vi at bestille flybilletten til Johannesburg hos KLM.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Johannesburg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar