tirsdag den 29. april 2008

Flybilletter til Thailand i November

Tiden er kommet til at bestille efterårets eller vinterens ferie. Vi skrev i sidste uge om vores planer om en rejse til Miami i november, alternativet til den ferie er 3 uger i Thailand, hvor vi flyver til Bangkok, og så tager resten derfra.

Vores ovevejelser går på at bestille en flybillet til Bangkok med udrejse d. 8. november og hjemrejse d. 29. Derfra tager vi tog eller fly sydpå, hvor vi håber på at finde nogle rolige steder hvor vi kan slappe af og nyde det forhåbentlig gode vejr.

Nedenstående kan I se resultatet af vores undersøgelse af flybilletter til Bangkok. Vi har valgt at vise den billigste flybillet til Bagkok samt det vi mener er det bedste alternativ.

SkyTours.dk
Pris: 5.403 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Aeroflot

GoLeif.dk
Pris: 7.015 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: Swiss/SAS

Prisforskel flybillet Bangkok: 1.612 kr.

Den billigste flybillet til Bangkok købes hos SkyTours. Der flyves med Aeroflot over Moskva, hvilket vi ikke har specielt meget lyst til, da vi har hørt nogle ret festlige fortællinger om flyveturen med Aeroflot fra Moskva til Bangkok.

Derfor har vi fundet det bedste alternativ, som er en flybillet til Bangkok med Swiss på udturen og SAS direkte hjem. Flybilletten til Bangkok med Swiss og SAS koster godt nok 1.612 kr. mere end flybilletten til Bangkok med Aeroflot, men vi springer oplevelsen og besparelsen over i denne omgang.

Er man lidt mere eventyrlysten og vil spare de 1.612 kr. til sjov og ballade i Thailand, er Aeroflot et glimrende alternativ til vores anbefaling. Vi er dog blevet for gamle og satte til Aeroflot, derfor vælger vi at købe flybilletten til Bangkok hos GoLeif.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Thailand her.

Bestil flybilletten til Thailand hos GoLeif.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar