søndag den 6. juli 2008

Flybilletter til Sydney i Januar

Tiden er ved at være inde til at planlægge den store vinterferie. For mange danskere går turen til Australien og New Zealand og derfor vælger vi i den kommende tid at undersøge priserne på flybilletter til de mest populære destinationer i Australien og New Zealand.

Vores række af undersøgelser starter med at finde de billigste flybilletter til Sydney i Australien. November-marts er et rigtig godt tidspunkt at væres bortrejst på og det er samtidig der hvor sommeren er på sit højeste i Australien og New Zealand. Derfor vælger vi at undersøge flybilletter til Sydney med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar.

Flybilletter til Sydney i januar
Travelstart.dk
Pris: 11.768 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa/Qantas Airways

Supersaver.dk
Pris: 12.051 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Qantas Airways

GoLeif.dk
Pris: 12.663 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways

Prisforskel flybilletter til Sydney: 612 kr. og 895 kr.

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Sydney, hvis ellers man kan sige at 11.768 kr. er billigt for en flybillet. Flybilletten til Sydney hos Travelstart med Lufthansa/Qantas indebærer 2 mellemlandinger hver vej, hvilket gør den i forvejen lange rejsetid længere end rejsetiden med de to andre flybilletter til Sydney.

Flybilletten til Sydney hos Supersaver med Qantas er 612 kr. dyrere, men den indebærer også kun 1 mellemlanding (i London) hver vej. Da de to flybilletter til Sydney er stort set identiske, bortset fra rejsetiden, er spørgsmålet om det er værd at spare 612 kr. for en markant kortere rejsetid?

Vores svar er: Ja! Det er en beskeden ekstra pris for en betydelig mere behagelig rejseplan.

Som et alternativ til de to nævnte flybilletter til Sydney har vi medtaget GoLeifs flybillet til Sydney med Virgin Atlantic. Vi har ikke selv nogen præference for Virgin Atlantic, men skulle I have det og være villige til at betale små 300 kr. ekstra, kan det lade sig gøre hos GoLeif.dk.

Uanset hvor I køber flybilletten til Sydney kommer I til at få en masse fantastiske oplevelser i Australien.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Australien.

Bestil den bedste flybillet til Sydney hos Supersaver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar