søndag den 6. juli 2008

Flybilletter til Miami i Februar

Vi prøver så vidt muligt at holde ferie i Florida og i særdeleshed i Miami området hvert år. Oftest rejser vi til Miami i november, hvilket vi også gør i år. Vi har dog overvejet om vi skulle udskyde ferien til februar, da vi anser februar som det absolut værste måned at komme igennem.

Derfor har vi naturligvis undersøgt priserne på flybilletter til Miami i februar. Vi har kigget på flybilletter til Miami med udrejse d. 7. februar og hjemrejse d. 21. februar, så vi har 2 ugers ferie i sommervarmen, mens vejret er helt håbløst i Danmark.

Vi har valgt at vælge de 3 flybilletter til Miami der er med i vores overvejelser. Vi har naturligvis medtaget den billigste flybillet til Miami men også den flybillet der indebærer den korteste rejsetid.

Opodo.co.uk
Pris: 4.639 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: American Airlines

KLM.com
Pris: 4.788 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Travelstart.dk
Pris: 5.131 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Midland/American Airlines

Prisforskel flybilletter til Miami: 149 kr. og 492 kr.

Opodo tilbyder den billigste flybillet til Miami og er 149 kr. billigere end KLM og 492 kr. billigere end Travelstart. Af de flyselskaber der flyves med vurderer vi helt klar KLM til at være markant bedre end American Airlines, så der har KLM en fordel.

Det vigtigste i denne sammenhæng er dog den samlede rejsetid, og her er rejsetiden med KLM ca. 12 timer længere end med Travelstarts flybillet til Miami. Det skyldes at der med KLM er 2 mellemlandinger hver vej. Sammenligner vi Travelstarts flybillet til Miami med Opodo, er den samlede rejsetid med Travelstarts flybillet til Miami 6 timer kortere.

For os er det helt sikkert værd at betale 492 kr. ekstra for at nedbringe rejsetiden med 6 timer. Derfor er flybilletten til Miami med American Airlines hos Travelstart den flybillet vi hælder mest til.

Læs vores seneste blog om flybilletter til Miami.

Bestil den billigste flybillet til Miami hos Opodo, el. bestil flybilletten til Miami med den korteste rejsetid hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar