tirsdag den 6. november 2007

Billige Flybilletter til New Orleans

Efter at være blevet totalt oversvømmet under orkanen Katrinas hærgen i slutningen af august 2005, er New Orleans så småt ved at komme ovenpå igen. Vi har altid godt kunne tænke os at besøge New Orleans, ikke så meget på grund af Mardi Gras, men mere for at opleve stemningen i den klassiske sydstats by.

Udover alle de ting selve New Orleans byder på, er det et rigtig godt udgangspunkt for en rundrejse i den sydlige del af USA. Ved at køre mod vest kommer man til Texas, hvor Houston, Dallas og Austin ligger inden for rimelig køre afstand. Vælger man at køre mod øst kommer man til Mississippi, Alabama og Florida, hvor vi kan anbefale en køretur langs kysten.

Vi har undersøgt hvor I kan købe de biligste flybilletter til New Orleans med udrejse d. 14 marts og hjemrejse d. 28. marts. På det tidspunkt vil det være tidlig sommer i den sydlige del af USA, og I vil kunne færdes i shorts, t-shirt og sandaler.

Nedenstående har vi valgt at vi de 5 udbyder der tilbyder de billigste flybilletter til New Orleans. Udbyderne er rangeret kronologisk med den billiste udbyder af flybilletter til New Orleans øverst.

Travelstart.dk
Pris: 5.352 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: United Airlines

Seat24.dk
Pris: 5.382 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: United Airlines

GoLeif.dk
Pris: 5.397 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: United Airlines

Travellink.com
Pris: 5.531 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic

MrJet.dk
Pris: 5.740 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/United Airlines

Der er tre udbydere af flybilletter til New Orleans der pris mæssigt skiller sig ud fra resten. Prisforskellen fra den billigste udbyder af flybilletter til New Orleans, Travelstart, og nr. 3 GoLeif er kun 45 kr. Prisforskellen ml. Travelstart og Travellink og MrJet er derimod mere markant, da der her er hhv. 179 kr. og 388 kr. at spare ved at vælge Travelstart frem for de to.

De fire billigste udbydere af flybilletter til New Orleans, tilbyder alle flyvninger hvor der er 2 mellemlandinger både på vej ud og hjem, hvilket gør at der reelt ikke er forskel på de 4 flybilletter til New Orleans. MrJets tilbud adskiller sig lidt fra de andre ved at kun have 1 mellemlanding både ud og hjem.

I vores øjne er det et spørgsmål ml. at vælge den billigste flybillet til New Orleans el. den flybillet til New Orleans med færrest mellemlandinger. Det kommer ganske enkelt ned til, om I mener det er værd at betale 388 kr. ekstra for at undgå en ekstra mellemlanding hver vej. Vi vil helt sikkert vælge MrJets flybillet til New Orleans, da vi sætter stor pris på en smidig rejse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar