tirsdag den 6. november 2007

Flybillet Til Eksotiske Madagascar

Vi slutter aftenens undersøgelser af med at undersøge hvor I kan finde de billigste flybilletter til smukke og eksotiske madagascar. Vores undersøgelse tager udgangspunkt i en flybillet til Madagascar med udrejse d. 15. februar og hjemrejse d. 29. februar.

Før undersøgelsen havde vi en forvetning om at flybilletten til Madagascar ville koste ml. 8.000 kr. og 12.000 kr., og nok endda i den øverste del af intervallet. Nedenstående viser vi hvor I kan købe de billigste flybilletter til Madagascar. Udover prisen viser vi også hvor mange mellemlandinger der er under vejs, samt hvilket flyselskab I skal flyve til Madagascar med.

Travelstart.dk
Pris: 10.689 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways

Seat24.dk
Pris: 10.764 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways/SAS/South African Airways

Travellink.com
Pris: 10.793 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways

GoLeif.dk
Pris: 10.987 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: British Airways/SAS/South African Airways

MrJet.dk
Pris: 12.925 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: Air France/Air Mauritius

Travelstart er endnu engang den billigste udbyder, denne gang af flybilletter til Madagascar. Hos Travelstart koster flybilletten til Madagascar 10.689 kr., hvilket er 75 kr. billigere end næstbilligste udbyder. De to efterfølgende udbydere tilbyder de samme flybilletter til Madagascar og her er prisen højere.

MrJet er den dyreste af de 5 udvalgte udbydere af flybilltter til Madagascar. Flybilletten til Madagascar hos MrJet koster 12.925 kr. og er dermed 2.236 kr. dyrere. Flybilletten hos MrJet indebærer dog at der kun er 1 mellemlanding på vej til Madagascar, mens der på vejen hjem er 2 som tilfældet er det hos de andre udbydere.

Som det var tilfældet i vores undersøgelse tidligere idag, er det igen et valg ml. den billigste flybillet til Madagascar, eller en 2.236 kr. dyrere flybillet hvor der totalt er 3 mellemlandinger mod 4 hvis I vælger den billigste flybillet.

I modsætning til tidligere, vil vi vælge at købe den billigste flybillet til Madagascar, da vi ikke mener 1 sparet mellemlanding er 2.236 kr. værd, slet ikke på vejen ud. Vores anbefaling er derfor helt klar, køb flybilletten til Madagascar hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar