onsdag den 7. november 2007

Narvik, den korteste vej til Riksgränsen.

Vi elsker at løbe på ski også gerne efter marts måned. I april og maj er skiforholdene i Alperne ofte ikke eksisterende eller meget ringe. Fortvivl ej, for Riksgränsen i Nordsverige tilbyder oftest formidable forhold på den årstid. De mørke iskolde dage er blevet erstattet af mildere temperaturer og dagslys.

Den letteste måde at komme til Riksgränsen på, er ved at flyve til Narvik for derefter at tage bil eller bus videre til Riksgränsen (afstand ca. 50 km.). For jer skielskere der ønsker ideelle skiforhold i april og maj, har vi fundet billige flybilletter til Narvik. Hvis I ønsker at leje bil, vil vi anbefale jer at leje den hos Avis, da de har fornuftige priser og biler der passer til de barske forhold.

Vi har undersøgt hvor I finder de billigste flybilletter til Narvik. De 4 billigste priser på flybilletter til Narvik vi viser nedenstående, er med udrejse d. 12. april og hjemrejse d. 19. april.

Travelstart.dk
Pris: 2.296 kr.
Antal mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk
Pris: 2.326 kr.
Antal mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS og Wideroe

MrJet.dk
Pris: 2.713 kr.
Antal mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS og Wideroe

Travellink.com
Pris: 2.803 kr.
Antal mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS

På alle flyvningerne til Narvik er der to mellemlandinger, én i Oslo og én i Bodø, så flybilletten til Narvik er identisk uanset hvor du køber den. Derfor har vi reelt kun prisen der afgør hvor vi anbefaler at I skal købe flybilletten til Narvik.

Da Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Narvik, vil vi anbefale at I bestiller billetten hos Travelstart. Prisforskellen mellem Travelstart og Supersaver, er beskedne 30 kr., mens prisforskellen mellem Travelstart og MrJet er hele 417 kr. Ved at vælge Travelstart, kan I altså hurtigt spare flere hundrede kroner på flybilletten til Narvik.

Håber I kommer til at nyde turen til Narvik og ikke mindst Riksgränsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar