tirsdag den 6. november 2007

Mikkel Kessler og Cardiff

Dagens indslag er af lidt anderledes natur og omhandler vores weekend.

Sammen med ca. 2.000 andre danskere var vi en tur i Cardiff for at se Mikkel Kesslers kamp mod Joe Calzaghe. Desværre blev det, som alle ved, en rimelig klar sejr til Joe Calzaghe.

Vi var 3 gutter der tog flyet til Stansted. Fra Stansted kørte vi i vores lejede bil til Swansea hvor vi overnattede på en vens pub. Aftenen blev selvfølgelig brugt på at smage de lokale specialiteter og spille lidt på heste.

Lørdag tog vi en taxa til Cardiff og slog os ned på en pub ved 15 tiden. Her kom vi snak med en masse lokale, der latterliggjorde os for at tro på Mikkel Kessler. Efter at have suget godt igennem og spist noget junk food, begav vi os mod stadion ved 21-tiden. Her mødte vi et hav af danskere der utrolig nok var mere overrislede end os.

Vi fortsatte vores tætte drikkeri frem til kampstart kl. 01.30 (vi havde naturligvis købt godt ind i baren som lukkede kl. 00.00). Da kampen startede satte vi os på vores sæder på 5 række. Mikkel Kessler fik en god start og vi skreg og jublede, mens de lokale gav os skumle blikke. Heldigvis for vores helbred endte det med at Super Joe Calzaghe vandt. Tilskuerne gik helt amok de sidste runder og fik latterligtgjort os tre danske tosser i stor stil.

Efter kampen var vi trætte af at se Mikkel Kessler få Walisiske ørenfigner, så vi besluttede os for at lade Waliserne feste for sig selv.

Vi håber at Mikkel Kessler hurtigt er tilbage i ringen og snart kan udfordre store boksenavne igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar