fredag den 31. juli 2009

"Billige" Flybilletter til Sydney

Vi starter vores række af indlæg om billige flybilletter til Australien og New Zealand, med at finde "billige" flybilletter til Sydney, Australien. Flybilletterne til Sydney er med udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30 januar. Udover flybilletterne til Sydney, skriver vi i den kommende tid om billige flybilletter til yderligere 8 destinationer i Australien og New Zealand.

Nedenstående viser vi den billigste flybillet til Sydney samt det vi mener er det bedste alternativ. Efter at have vist de to flybilletter til Sydney, kommenterer vi kort på flybilletterne.

"Billige" Flybilletter til Sydney
Seat24.dk
Pris: 9.008 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Hong Kong
Rejsetid: 34:15 t./33:05 t.
Flyselskab: Cathay Pacific

Flybillet.dk
Pris: 9.625 kr.
Mellemlandinger: 1 London Heathrow
Rejsetid: 29:05 t./27:55 t.
Flyselskab: British Airways og Virgin Atlantic Airways

Den billigste flybillet til Sydney fandt vi hos Seat24.dk, hvor flybilletten til Sydney med Cathay Pacific koster 9.008 kr. Flybilletten til Sydney med Cathay Pacific indebærer mellemlandinger i både London Heathrow og Hong Kong begge veje. Af den grund forventede vi at kunne finde en flybillet til Sydney med kortere rejsetid.

Vores alternativ til den billigste flybillet til Sydney, fandt vi hos Flybillet.dk. Her fandt vi en flybillet til Sydney med British Airways og Virgin Atlantic Airways til 9.625 kr. Flybilletten til Sydney hos Flybillet.dk, medfører en mellemlanding i London Heathrow på vejen til og fra Sydney, hvilket samlet set giver en samlet rejsetid der er ca. 10 timer kortere.

Vi synes helt klart at det er værd at betale 600 kr. ekstra for at sparre 10 timers rejsetid. Derfor anbefaler vi helt sikkert at købe flybilletten til Sydney med British Airways og Virgin Atlantic Airways hos Flybillet.dk.

torsdag den 30. juli 2009

Flybilletter til Australien og New Zealand

I den kommende tid, kommer vores indlæg til at handle om billige flybilletter til Australien og New Zealand. Flybilletterne til Australien og New Zealand kommer til at være med udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30. januar, således rammer flybilletterne den absolutte højsommer i begge lande.

De billige flybilletter til Australien kommer til at dække følgende rejsemål:
De billige flybilletter til New Zealand kommer til at dække følgende rejsemål:
Vi glæder os til igen af undersøge priserne på flybilletter til Australien og New Zealand, og håber naturligvis at I får glæde af de billige flybilletter til Australien og New Zealand!

onsdag den 29. juli 2009

Flybilletter København-Malaga

Vores seneste indlæg handlede om billige flybilletter til Nice, her til eftermiddag har vi fundet billige flybilletter København-Malaga. Flybilletterne København-Malaga er med udrejse den 15. oktober og hjemrejse den 22. oktober - altså er der ud- og hjemrejse på en torsdag. Normalt foretrækker vi at rejse i weekenden, men priserne er simpelthen meget høje i weekenden.

Nedenstående viser vi de billigste flybilletter København-Malaga der efterfølges af et par kommentarer.

Flybilletter København-Malaga
Cimbersterling.com
Pris: 1.838 kr.
Rejsetid: 3.40 t./3:30 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Transavia.com
Pris: 1.902 kr.
Rejsetid: 3:45 t./3:50 t.
Flyselskab: Transavia

Vi har valgt udelukkende at vise direkte fly København-Malaga, idet vi ikke orker lang rejsetid når turen går til Sydspanien.

Den billigste flybillet København-Malaga fandt vi hos Cimbersterling.com, hvor flybilletten København-Malaga og retur koster 1.838 kr. Sammenlignet med andre priser vi har set på flybilletter København-Malaga synes vi prisen er meget rimelig.

Hos Transavia.com fandt vi en næsten identisk flybillet København-Malaga, den eneste reelle forskel mellem de to flybilletter København-Malaga er nogle få kroner samt flyselskabet.

Vi har ingen præferencer for nogle af flyselskaberne, og synes derfor I skal vælge den billigste udbyder af flybilletter København-Malaga.

God tur til Sydspanien!

mandag den 27. juli 2009

Billige Flybilletter til Nice

Efter at have været på rundtur i USA, har vi i dag fundet billige flybilletter til Nice på den Franske Riviera. Flybilletterne til Nice er med afrejse den 19. september og hjemrejse en uge senere. Nedenstående viser vi de to billigste direkte flybilletter til Nice, og følger op med et par kommentarer til flybilletterne.

Billige Flybilletter til Nice
MrJet.dk
Pris: 1.332 kr.
Rejsetid: 2:30 t.
Flyselskab: Transavia

Norwegian.com
Pris: 1.407 kr.
Rejsetid: 2:30 t.
Flyselskab: Norwegian

Den billigste flybillet til Nice fandt vi hos MrJet.dk, hvor flybilletten til Nice med Transavia koster 1.332 kr. Vi har ikke de store erfaringer med Transavia, men de fungerer efter sigende lige så fint som de øvrige lavpris flyselskaber.

Vores alternativ til den billigste flybillet til Nice, er Norwegian.com, hvor flybilletten til Nice koster 1.407 kr. Der er ikke den store prisforskel på de to flybilletter til Nice, men principelt skal vi jo anbefale den billigste flybillet til Nice;-)

For jer, der som os, stadigvæk har præference for SAS, kan vi afsløre af flybilletten til Nice med SAS koster 2.348 kr. Det er en markant prisforskel og så stor præference har vi ikke for SAS på så kort en flyvning.

fredag den 24. juli 2009

Billige Flybilletter Seattle

I vores 10. og sidste indlæg om billige flybilletter til USA i efteråret, har vi fundet billige flybilletter til Seattle i staten Washington. Flybilletterne til Seattle er med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober.

Da SAS ikke længere flyver direkte til Seattle fra København, kan vi desværre ikke vise en direkte flybillet til Seattle, men nedenstående har vi vist den billigste flybillet til Seattle samt det mest interessante alternativ til den billigste flybillet til Seattle.

Billige Flybilletter Seattle
Travelstart.dk
Pris: 4.079 kr.
Mellemlanding: 2/1 Amsterdam/Minneapolis ud/Paris Charles de Gaulle hjem
Rejsetid: 19:42 t./13:40 t.
Flyselskab: KLM/Air France

KilroyTravels.dk
Pris: 5.331 kr.
Mellemlanding: 1 Reykjavik
Rejsetid: 12:45 t./17:45 t.
Flyselskab: Icelandair

Vi fandt den billigste flybillet til Seattle hos Travelstart.dk. Her koster flybilletten til Seattle med KLM/Air France 4.079 kr. Rejsetiden på udrejsen er, grundet to mellemlandinger, en anelse lang, mens hjemrejsetiden er yderst fornuftig.

Alternativet til den billigste flybillet til Seattle fandt vi hos KilroyTravels.dk. Hvor en flybillet til Seattle med Icelandair koster 5.331 kr. og indebærer en mellemlanding i Reykjavik både på ud- og hjemrejsen.

Flybilletten til Seattle med Icelandair har en samlet rejsetid der er ca. 3 timer kortere end rejsetiden med den billigste flybillet hos Travelstart.dk. Vi synes måske det er lige i overkanten at betale 1.250 kr. ekstra for en rejsetid der er 3 timer kortere, men det vil vi lade op til jer at beslutte.

Billige Flybilletter Las Vegas

I vores 9. indlæg om billige flybilletter til USA, har vi fundet de billigste flybilletter til Las Vegas. Flybilletterne til Las Vegas er med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober. Las Vegas er ramt af krisen og derfor er det i øjeblikket gunstigt at opholde sig i Sin City, i det priserne på hotellerne er historisk lave.

Nedenstående viser vi to flybilletter til Las Vegas som vi knytter et par kommentarer til. Vi har valgt at se bort fra alle flybilletter der indebærer mere end 1 mellemlanding.

Billige Flybilletter Las Vegas
KilroyTravels.dk
Pris: 4.591 kr.
Mellemlanding: 1 Newark
Rejsetid: 21:16 t./14:20 t.
Flyselskab: Continental Airlines

Travellink.dk
Pris: 6.053 kr.
Mellemlanding: 1 Atlanta ud, Paris Charles de Gaulle hjem
Rejsetid: 20:21 t./17:15 t.
Flyselskab: Delta Airlines

Vi fandt den billigste flybillet til Las Vegas hos KilroyTravels.dk, hvor flybilletten til Las Vegas med Continental Airlines koster 4.591 kr. Flybilletten til Las Vegas med Continental Airlines går over Newark, hvor der på udrejsen er en ret lang ventetid, hvilket giver en ret lang udrejsetid. Hjemrejsen går heldigvis rigtig hurtigt og på udrejsen er det mere overskueligt med en længere rejsetid.

Den anden flybillet til Las Vegas er med Delta Airlines over hhv. Atlanta og Paris. Flybilletten er små 1.500 kr. dyrere end flybilletten til Las Vegas med Continental Airlines.

Vi vil klart anbefale den billigste flybillet til Las Vegas med Continental Airlines fordi 1) flybilletten til Las Vegas er 1.500 kr. billigere 2) den samlede rejsetid er ca. 3 timer kortere 3) Continental Airlines er en anelse bedre end Delta Airlines og 4) Newark er en sløj lufthavn, men Atlanta er forfærdelig.

God rejse til Las Vegas og som Mike Sexton siger "May all your cards be live and your pots be monsters".

mandag den 20. juli 2009

Billige Flybilletter San Francisco

Vi vender tilbage efter et par dages ophold i Sverige, med et indlæg om billige flybilletter til San Francisco. Indlægget om billige flybilletter til San Francisco er det 8. i vores række af indlæg om billige flybilletter til USA.

Flybilletterne til San Francisco er, som de andre billige flybilletter til USA, med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober. Herunder viser vi de billigste og mest interessante flybilletter til San Francisco og følger op med et par kommentarer til flybilletterne.

Billige Flybilletter San Francisco
www.KilroyTravels.dk
Pris: 3.518 kr.
Mellemlanding: 2/1 Amsterdam og Minnepolis ud/Atlanta hjem
Rejsetid: 20:18 t./17:45 t.
Flyselskab: KLM/NWA ud og Delta Airlines hjem

Seat24.dk
Pris: 5.729 kr.
Mellemlanding: 1 Washington ud og Chicago hjem
Rejsetid: 16:45 t./14:30 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

Den billigste flybillet til San Francisco med nogenlunde rimelig rejsetid fandt vi hos KilroyTravels.dk, hvor flybilletten til San Francisco med KLM og Delta Airlines koster 3.518 kr. Vi synes prisen på flybilletten er rigtig god, 3.500 kr. for en flybillet til San Francisco er altså i orden. Rejsetiden er lidt lang, dog primært på udrejsen, så det er til at klare.

Hos Seat24.dk, fandt vi flybilletten til San Francisco med den korteste rejsetid. Flybilletten til San Francisco med SAS over hhv. Washington og Chicago koster 5.700 kr., og er altså 2.200 kr. dyrere end den billigste flybillet til San Francisco.

For de 2.200 kr. ekstra. får I 1) en samlet rejsetid der er 7 timer kortere og 2) et flyselskab der er noget mere moderne end især Delta Airlines.

Hvorvidt I ønsker at betale den ekstra pris skal være op til jer. Vi har serveret to gode alternativer og ønsker jeg god flyrejse til San Francisco.

tirsdag den 14. juli 2009

Billige Flybilletter til LAX, Los Angeles

I rækken af indlæg om flybilletter til USA, springer vi nu fra den østlige del af USA til veskysten og Californien. Her til aften har vi fundet de billigste flybilletter til LAX, Los Angeles. Flybilletterne til LAX, Los Angeles er med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober.

As usual viser vi først de billigste og mest interessante flybilletter til LAX, Los Angeles, for derefter at knytte et par kommentarer til de viste flybilletter.

Billige Flybilletter til LAX, Los Angeles
Supersaver.dk
Pris: 4.561 kr.
Mellemlanding: Newark
Rejsetid: 22:01 t./15:45 t.
Flyselskab: Continental Airlines

Flyprice.dk
Pris: 4.647 kr.
Mellemlanding: München ud, Paris hjem
Rejsetid: 15:00 t./18:00 t.
Flyselskab: Lufthansa

Det kan lade sig gøre at finde flybilletter til LAX, Los Angeles der er billigere end ovenstående, men de indbærer en overnatning i den by hvor I mellemlander.

Vi har valgt at vise to flybilletter til LAX, Los Angeles der er rimelig ens. Den billigste af flybillettene til LAX, Los Angeles, er flybilletten med Continental Airlines hos Supersaver.dk til 4.561 kr. Rejsetiden er rimelig lang på udrejsen, hvor der skal tilbringes en del tid i Newark før turen går videre til LAX, Los Angeles. Hjemrejsetiden er omvendt meget fordelagtig og kan næsten ikke findes bedre.

Den anden flybillet til LAX, Los Angeles, med Lufthansa hos Flyprice koster 4.647 kr. og er altså nogle få kroner dyrere. Fordelen ved denne flybillet til LAX, Los Angeles, er at den samlede rejsetid er 5 timer kortere, og sammenligner vi Continental med Lufthansa, ville vi nok også foretrække Lufthansa fremfor Continental.

Det er med andre ord, anbefalelsværdigt at betale den marginale merpris for flybilletten til LAX, Los Angeles med Lufthansa hos Flyprice.

mandag den 13. juli 2009

Billige Flybilletter Chicago

Vi er kommet halvvejs i vores indlæg om billige flybilletter til USA. Her til eftermiddag har vi fundet de billigste flybilletter til Chicago med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober.

Nedenstående viser vi den billigste flybillet og hvad vi anser som den bedste flybillet til Chicago. Efter at have vist de to billige flybilletter til Chicago kommenterer vi kort på flybilletterne.

Billige Flybilletter Chicago
BudJet.dk
Pris: 3.320 kr.
Mellemlanding: London Heathrow/Dublin
Rejsetid: 12:25 t./12:55 t.
Flyselskab: American Airlines og SAS

Travelstart.dk
Pris: 4.856 kr.
Mellemlanding: Direkte Flyvninger
Rejsetid: 8:50 t./8:15 t.
Flyselskab: SAS

Vi havde godt nok skrevet at vi ville vise den billigste flybillet til Chicago, men det har vi ændret til den billigste flybillet til Chicago med nogenlunde rimelig rejsetid. Den billigste flybillet til Chicago koster 2.969 kr. hos GoLeif.dk men indebærer en urimelig lang rejsetid.

Derfor har vi valgt at vi flybilletten til Chicago med American Airlines og SAS over hhv. London og Dublin til 3.320 kr. hos BudJet.dk. Flybilletten er godt 400 kr. dyrere men rejsetiden er meget kortere på trods af 1 mellemlanding hver vej. Vi synes rejsetiden er ok og prisen er rigtig god.

Alternativet til ovennævnte flybillet til Chicago er den direkte flybillet til Chicago med SAS, der kan købes hos Travelstart.dk for 4.856 kr. Flybilletten til Chicago med SAS er 1.500 kr. dyrere men den samlede rejsetid er også 8 timer kortere.

Skulle vi rejse alene ville vi sandsynligvis vælge flybilletten til Chicago med SAS, men skulle vi rejse flere familiemedlemmer ville besparelsen være for stor ved at vælge flybilletten til Chicago med American Airlines og SAS hos BudJet.dk

søndag den 12. juli 2009

Billige Flybilletter til Miami

Vores indlæg om billige flybilletter til USA fortsætter, og I dag har vi fundet billige flybilletter til Miami. Flybilletterne til Miami er, som de øvrige flybilletter til USA, med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober.

Nedenstående viser vi den billigste flybillet til Miami samt en alternativ flybillet til Miami. Vi slutter af med et par kommentarer til flybilletterne.

Billige Flybilletter til Miami
KLM.com
Pris: 4.065 kr.
Mellemlandinger: 2 Amsterdam og Memphis/Minneapolis
Rejsetid: 18:23 t./15:35 t.
Flyselskab: KLM og Northwest Airlines

Rejsefeber.dk
Pris: 5.608 kr.
Mellemlanding: 1 Chicago
Rejsetid: 13:36 t./13:35 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

Den billigste flybillet til Miami fandt vi hos KLM, hvor flybilletten til Miami koster 4.065 kr. Flybilletten til Miami med KLM indebærer 2 mellemlandinger hver vej, hvilket især på udrejsen medfører en rimelig lang rejsetid.

Som alternativ til den billigste flybillet til Miami, har vi fundet den flybillet til Miami med den korteste rejsetid. Flybilletten fandt vi hos Rejsefeber.dk, hvor flybilletten til Miami med SAS og United Airlines koster 5.608 kr.

Flybilletten til Miami hos Rejsefeber.dk er 1.500 kr. dyrere end flybilletten til Miami med KLM, men den samlede rejsetid er også 7 timer kortere. Hvorvidt det er pengene værd, vil vi lade være op til jer samtidig med at vi ønsker jer god tur!

fredag den 10. juli 2009

Billige Flybilletter Atlanta

Vi er i gang med indlæg om billige flybilletter til 10 storbyer i USA. Indtil videre har vi skrevet om billige flybilletter til Boston, Washington og New York. Her til eftermiddag har vi fundet billige flybilletter til Atlanta, Georgia.

Alle flybilletterne til USA er med udrejse den 10. oktober og hjemrejse igen den 24. oktober. Nedenståde viser vi den billigste flybillet til Atlanta, der ikke indebærer alt for lang rejsetid, samt det vi mener er den bedste flybillet til Atlanta.

Billige Flybilletter Atlanta
Travelstart.dk
Pris: 4.555 kr.
Mellemlanding: 1 Amsterdam
Rejsetid: 13:55 t./13:40 t.
Flyselskab: KLM og Northwest Airlines

Delta.com
Pris: 5.880 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 10:00 t./8:55
Flyselskab: Delta Airlines

Den billigste flybillet til Atlanta med nogenlunde fornuftig rejsetid, fandt vi Travelstart.dk, hvor flybilletten til Atlanta med KLM koster 4.555 kr. Flybilletten indebærer en mellemlanding i Amsterdam på både ud- og hjemrejsen, hvilket giver en rejsetid på ca. 14 timer hver vej.

Vores alternativ til flybilletten med KLM, er en direkte flybillet til Atlanta med Delta Airlines. Den direkte flybillet til Atlanta koster 5.880 kr. og er ca. 1.300 kr. dyrere end den billigste flybillet. For de 1.300 kr. mere får I dog også en samlet rejsetid der er 8 timer kortere.

Vi synes begge flybilletter til Atlanta er meget fornuftige, dog ville vi personligt være villige til at betale merprisen for at få direkte flyvninger begge veje.

Læs vores andre indlæg om billige flybilletter til USA.

onsdag den 8. juli 2009

Billige Flybilletter til Boston

Vi er i gang med at finde billige flybilletter til USA. Indtil videre har vi fundet billige flybilletter til New York og Washington, og fortsætter nu med at finde billige flybilletter til Boston. Nedenstående viser vi de billigste flybilletter til Boston med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober.

Samlet set finder vi i denne omgang billige flybilletter til 10 storbyer i USA. Se en oversigt over alle de billige flybilletter til USA.

Billige Flybilletter Boston
GoLeif.dk
Pris: 3.682 kr.
Mellemlandinger: 1 Amsterdam (1 overnatning på udrejsen)
Rejsetid: 19:50 t./1o:10 t.
Flyselskab: KLM

Rejsefeber.dk
Pris: 4.207 kr.
Mellemlandinger: 1 Paris Charles de Gaulle
Rejsetid: 13:05 t./13:20 t.
Flyselskab: American Airlines

Vi har valgt at vise 2 flybilletter til Boston fra København. Den billigste flybillet til Boston fandt vi hos GoLeif.dk, hvor flybilletten til Boston med KLM koster 3.683 kr. Problemet med den billigste flybillet til Boston er at den indebærer en overnatning i Amsterdam, hvilket gør rejsetiden ret lang og indebærer ekstra omkostninger til overnatning i Amsterdam.

Den bedste flybillet til Boston, synes vi, fandt vi hos rejsefeber.dk, hvor flybilletten til Boston med American Airlines koster 4.207 kr. Det er ca. 500 kr. dyrere end flybilletten til Boston hos GoLeif.dk, men den samlede rejsetid er noget kortere og der er ingen overnatning på vejen til Boston.

Læs vores seneste indlæg om billige flybilletter til USA.

Billige Flybilletter Washington

Vi fortsætter med at skrive indlæg om billige flybilletter til USA. I mandags fandt vi de billigste flybilletter til New York og her til morgen har vi fundet de billigste flybilletter til Washington D.C. Vi vælger at vise den billigste flybillet til Washington og den billigste direkte flybillet til Washington. Flybilletterne til Washington er med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober, dvs. ankomst i København den 25. oktober.

Billige Flybilletter Washington D.C.
GoLeif.dk
Pris: 3.059 kr.
Mellemlanding: 1 Wien (overnatning i Wien på udrejsen)
Rejsetid: 25:05 t./19.20 t.
Flyselskab: Austrian Airlines

SAS.dk
Pris: 4.562 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 8:40 t./8:00 t.
Flyselskab: SAS

Vi fandt den billigste flybillet til Washington hos GoLeif.dk, hvor flybilletten til Washington med Austrian Airlines koster 3.059 kr. Flybilletten til Washington med Austrian Airlines er rigtig billig, men rejsetiden er også meget lang. Vi kan kun anbefale jer at købe flybilletten til Washington med Austrian Airlines, hvis I er indstillet på en overnatning i Wien på udrejsen, da det er hvad den billige flybillet til Washington med Austrian Airlines indebærer.

Den billigste direkte flybillet til Washington fandt vi hos SAS.dk, hvor den direkte flybillet til Washington koster 4.562 kr. Nuvel, flybilletten til Washington med SAS er 1.500 kr. dyrere end flybilletten til Washington med Austrian Airlines, men rejsetiden er næsten 30 timer kortere med SAS.

Vores valg af flybillet til Washington, ville helt klart være den direkte flybillet til Washington med SAS.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til USA.

mandag den 6. juli 2009

Billige Flybilletter til New York

Vi starter vores indlæg om flybilletter til USA, med at finde de billigste flybilletter til New York. De billige flybilletter til New York er med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober.

Nedenstående viser vi de billigste flybilletter til de største lufthavne i New York, og følger op med et par kommentarer.

Billige Flybilletter til Newark
GoLeif.dk
Pris: 3.084 kr.
Mellemlandinger: 1/0 (overnatning i Stockholm)
Rejsetid: 21:15 t./7:45 t.
Flyselskab: Continental Airlines/SAS

BudJet.dk
Pris: 4.058 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Rejsetid: 8:50 t./7:45 t.
Flyselskab: Continental Airlines

Billige Flybilletter til New York, John F. Kennedy
Sky-Tours.dk
Pris: 3.526 kr.
Mellemlandinger: 1 (London Heathrow)
Rejsetid: 15:30 t./29:00 t.
Flyselskab: British Airways

Den billigste flybillet til New York fandt vi hos GoLeif.dk, der tilbyder en flybillet til Newark for 3.084 kr. Der flyved med Continental Airlines og på udrejsen er der en mellemlanding og overnatning i Stockholm Arlanda., hvilket giver en rejsetid på 21 timer. Det synes vi er alt for lang tid med mindre man gerne vil tage en aften i Stockholm på vejen.

Efter vores overbevisning er den bedste flybillet til New York, flybilletten direkte til Newark med Continental Airlines hos BudJet.dk. Flybilletten koster 4.058 kr., og er dermed 1.000 kr. dyrere end den billigste flybillet til New York. Vi betaler dog gerne den merpris for en direkte flyvning begge veje som sparer mange rejsetimer.

Den tredje flybillet til New York, er flybilletten til John F. Kennedy lufhavnen med British Airways. Flybilletten indebærer en mellemlanding i London Heathrow begge veje og især hjemrejsen er meget lang.

Vi vil bestemt anbefale jer at bestille flybilletten til Newark med Continental hos BudJet.dk. Newark er en udemærket ankomst lufthavn hvor der hele tiden går shuttle buses til Manhatten. En direkte flybillet til New York for 4.000 kr. synes vi er meget acceptabelt og bestemt pengene værd.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til New York.

Billige Flybilletter til USA

Det er længe siden vi har foretager undersøgelser af priserne på flybilletter til USA. Derfor vil vi de kommende dage undersøge priserne på flybilletter til 10 af USAs største byer.

De billige flybilletter til USA bliver alle med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober. På de destinationer hvor det er aktuelt at vise priserne til forskellige lufthavne i byen, viser vi de billigste flybilletter til de mest aktuelle lufthavne.

Billige Flybilletter til USA
Vi håber I kan bruge de billige flybilletter til USA - om ikke andet kan I se hvem der generelt er de billigste udbydere af flybilletter til USA.

søndag den 5. juli 2009

Flybilletter Billund-London

Vores indlæg om billige flybilletter til London i september fra København, følger vi op i dag med et indlæg hvor vi har fundet de billigste flybilletter Billund-London. Fra Billund flyves der direkte til både London Gatwick og London Stansted, derfor viser vi de billigste flybilletter Billund-London Stansted og de billigste flybilletter Billund-London Gatwick.

Flybilletterne Billund-London er med udrejse 17. september og hjemrejse den 20. august. Nedestående viser vi de billigste flybilletter Billund-London, og kommer efterfølgende med et par kommentarer.

Flybilletter Billund-London Stansted
RyanAir.com
Pris: 667 kr.
Rejsetid: 1:30 t.
Flyselskab: Ryan Air

Den billigste flybillet Billund-London Stansted fandt vi hos Ryan Air, hvor flybilletten til London Stansted koster 667 kr. Det synes vi er yderst rimeligt for en flybillet Billund-London, om end det er ca. 200 kr. dyrere end EasyJets flybillet til London Stansted fra København.

Flybilletter Billund-London Gatwick
Supersaver.dk & Travellink.dk
Pris: 798 kr.
Rejsetid: 1:40 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Flybilletten Billund-London Gatwick fandt vi hos Supersaver.dk og Travellink.dk. Flybilletten til London Gatwick koster 798 kr. og der flyves med Cimber Sterling.

Den billigste flybillet Billund-London er altså flybilletten til 667 kr. med Ryan Air til London Stansted. Flybilletten med Ryan Air er 131 kr. billigere end flybilletten Billund-London med Cimber Sterling. Hvis I ikke har nogen præference for ankomst lufthavn, vil vi naturligvis anbefale jer at købe den billigste flybillet hos Ryan Air.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter Billund-London.

lørdag den 4. juli 2009

Billige Flybilletter London i September

Hver måned undersøger vi priserne på flybilletter til London. Her til morgen har vi fundet de billigste flybilletter til London med udrejse den 17. september og hjemrejse den 20. september.

Vi viser den billigste flybillet til London Heathrow, London Stansted og London Gatwick, som vi efterfølgende kommenterer på.

Billige Flybilletter London Heathrow
BritishAirways.com
Pris: 1.352 kr.
Rejsetid: 1:50 t.
Flyselskab: British Airways

Den billigste flybillet til London Heathrow fandt vi hos British Airways, hvor flybilletten til London Heathrow koster 1.352 kr. Sammenlignet med undersøgelsen af billige flybilletter til London i August, er flybilletten til London Heathrow 80 kr. billigere i denne måned.


Billige Flybilletter London Stansted
EasyJet.com
Pris: 455 kr.
Rejsetid: 1:45 t.
Flyselskab: EasyJet

Flybilletten til London Stansted er som altid billigst hos EasyJet, hvor flybilletten til London koster 455 kr. Sammenlignet med sidste måned er flybilletten til London Stansted 80 kr. billigere i denne måned.

Billige Flybilletter London Gatwick
Supersaver.dk
Pris: 1.057 kr.
Rejsetid: 1.55 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Den billigste flybillet til London Gatwick fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til London Gatwick med Cimber Sterling koster 1.057 kr. Det er 178 kr. dyrere end måneden før hvor flybilletten til London Gatwick kostede 879 kr.

Generelt synes vi at flybilletterne til London holder meget rimelige priser. EasyJet er suværent billigst og har været det i lang tid, hvilket nok ikke ændrer sig i nær fremtid. Flybilletterne til London Heathrow er typisk de dyreste men også mest praktiske med meget kort rejsetid til London Centrum. Dog er transport mulighederne rigtig gode fra alle 3 lufthavne.

Læs vores indlæg om billige flybilletter til London i August.

fredag den 3. juli 2009

Billige Flybilletter Rønne-København

Vores sidste indlæg i rækken af indlæg om flybilletter, bliver om billige flybilletter Rønne-København. De seneste dage har vi undersøgt priserne på flybilletter til København fra Billund, Århus og Aalborg. Flybilletterne til København fra de 3 byer har varieret en del i pris, og vi var derfor spændte på priserne på flybilletterne Rønne-København.

Vi viser de 2 billigste flybilletter Rønne-København med udrejse den 3. september og hjemrejse den 6. september. Efter at have vist de billige flybilletter Rønne-København, kommer vi med et par kommentarer til flybilletterne.

Billige Flybilletter Rønne-København
Supersaver.dk
Pris: 596 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Travellink.dk
Pris: 601 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Endnu en gang er det Supersaver.dk og Travellink.dk der tilbyder de billigste flybilletter til København. Flybilletterne Rønne-København købes billigst hos Supersaver, hvor flybilletten til København med Cimber Sterling koster 596 kr. Beskedne 5 kr. dyrere har vi fundet den identiske flybillet Rønne-København med Cimber Sterling hos Travellink.

Vi synes at prisen for flybilletten Rønne-København er rimelig, men har noteret os at flybilletten København-Rønne er 100 kr. billigere. Det skal dog noteres at vi undersøgte flybilletten til Rønne fra København med udrejse den 20. august og hjemrejse den 23. august.

Vi håber meget at I kan bruge alle oplysningerne om billige flybilletter i Danmark!

torsdag den 2. juli 2009

Billige Flybilletter Billund-København

Vi fortsætter med at finde billige flybilletter til København fra Jylland og Bornholm. De seneste dage har vi fundet det billigste flybilletter til København fra Aalborg og Århus. I dag har vi så fundet de billigste flybilletter til København fra Billund.

Flybilletterne Billund-København er med udrejse den 3. september og hjemrejse den 6. september. Vi viser de billigste flybilletter Billund-København nedenstående og følger op med et par kommentarer.

Billige Flybilletter Billund-København
Supersaver.dk & Travellink.dk
Pris: 907 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Supersaver.dk og Travellink.dk tilbyder de billigste flybilletter Billund-København. Flybilletterne til København med Cimber Sterling koster 907 kr. hos begge udbydere. Der er mange udbydere der tilbyder flybilletten Billund-København, men de er alle en anelse dyrere end de to viste udbydere.

Vi synes at flybilletterne Billund-København er for dyre, da de er 2-3 så dyre som flybilletterne til København fra Aalborg og Århus. Vores antagelse er at det skyldes manglende konkurrence på ruten, men det undrer os lidt, idet der er tale om landets 2 størte lufthavne.

Uanset har vi fundet de billigste flybilletter Billund-København til jer hos Supersaver.dk og Travellink.dk, så kan I vurdere om flybilletten Billund-København er 907 kr. værd:-)

onsdag den 1. juli 2009

Billige Flybilletter til København

Vi fortsætter med at finde de billigste flybilletter til København. I sidste uge fandt vi de billigste flybilletter til København fra Aalborg, og her til eftemiddag har vi fundet de billigste flybilletter til København fra Århus.

Flybilletterne til København fra Århus er med udrejse den 3. september og hjemrejse den 6 september. Efter at have vist de 2 billigste flybilletter til København fra Århus kommenterer vi på flybilletterne.

Billige Flybilletter København
Supersaver.dk
Pris: 484 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 516 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: SAS

Supersaver tilbyder den billigste flybillet til København fra Århus. Flybilletten til København med SAS koster 484 kr., hvilket er 32 kr. billigere end den tilsvarende flybillet hos Seat24.dk

Selv om prisforskellen er marginal vil vi naturligvis anbefale jer at bestille flybilletten til København hos den billigste udbyder.