onsdag den 5. august 2009

Flybilletter til Adelaide

Vi forsætter vores række af blogindlæg om billige flybilletter til Australien og New Zealand med at finde flybilletter til Adelaide, South Australia. Flybilletterne ligger i den australske højsommer, hvilket betyder at der er udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30. januar.

Vores hensigt er at vise den billigste flybillet til Adelaide samt det bedste alternativ til den billigste flybillet til Adelaide. Efter vi har vist prisen, rejsetiden, flyselskabet og hvem der udbyder flybilletterne til Adelaide, kommenterer vi på de to flybilletter og kommer med en anbefaling.

Flybilletter til Adelaide
Seat24.dk
Pris: 9.309 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Hong Kong (overnatning i Hong Kong på hjemrejsen)
Rejsetid: 35:55 t./42:40 t.
Flyselskab: Cathay Pacific

Supersaver.dk
Pris: 12.640 kr.
Mellemlandinger: 2 Paris/Singapore ud og Kuala Lumpur/Amsterdam hjem
Rejsetid: 28:00 t./26:50 t.
Flyselskab: Air France /KLM

Den billigste flybillet til Adelaide fandt vi hos Seat24.dk, hvor flybilletten med Cathay Pacific koster 9.309 kr. Vi synes prisen er meget rimelig og Cathay er kåret til verdens bedste flyselskab 2009, men problemet er rejsetiden der samlet set anløber sig til 78 timer. Årsagen til den meget lange rejsetid skal blandt andet findes på hjemvejen hvor flybilletten medfører 1 overnatning i Hong Kong.

Vores alternativ til den billigste flybillet til Adelaide, er en flybillet med MEGET kortere rejsetid. Hos Supersaver.dk, fandt vi en flybillet til Adelaide med Air France/KLM, hvor den samlede rejsetid er ca. 23 timere kortere, næsten 1 døgn. Flybilletten til Adelaide med Air France/KLM er dog også 3.331 kr. dyrere.

Hvorvidt i synes det er værd at betale 3.331 kr. mere og dermed gøre den samlede rejsetid 23 timer kortere, vil vi lade være op til jer. Vi har vist jer én flybillet til Adelaide med fokus på pris, og én flybillet til Adelaide med fokus på kort rejsetid.

Uanset hvad I vælger, håber vi I får en fantastisk tur Down Under!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar