fredag den 7. august 2009

Billige Flybilletter til Perth

I vores fjerde indlæg om flybilletter til Australien og New Zealand, har vi fundet de billigste flybilletter til Perth. Udover den billigste flybillet til Perth, viser vi også den flybillet med kortest rejstid til og fra Perth.

Flybilletterne til Perth er med udrejse den 9. og 30. januar. Nedenstående viser vi to flybilletter til Perth, som vi efterfølgende knytter et par kommentarer til.

Billige Flybilletter til Perth
www.seat24.dk
Pris: 8.343 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Hong Kong
Rejsetid: 27:20 t./39:40 t.
Flyselskab: Cathay Pacific

www.KilroyTravels.dk
Pris: 10.341 kr.
Mellemlandinger: 2 Frankfurt og Singapore
Rejsetid: 24:00 t./26:25 t.
Flyselskab: Lufthansa

Vi fandt den billigste flybillet til Perth hos Seat24.dk, hvor flybilletten til Perth med Cathay Pacific koster 8.343 kr. Flybilletten er super billig, flyselskaber er kåret til verdens bedste, men rejsetiden er meget lang og indebærer en overnatning i Hong Kong.

Alternativet til den billigste flybillet til Perth fandt vi hos KilroyTravels.dk, der tilbyder en flybillet til Perth med Lufthansa for 10.341 kr. Flybilletten til Perth med Lufthansa er 2.000 kr. dyrere, men medfører også en samlet rejsetid der er ca. 17 timer kortere.

2.000 kr. mere for en flybillet til Perth er naturligvis mange penge, men når rejsen er lang i forvejen, er vi villige til at betale den ekstra pris for at undgå 17 timers unødvendig rejsetid. Altså anbefaler vi jer at bestille flybilletten til Perth hos KilroyTravels.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar