mandag den 10. august 2009

Billige Flybilletter til Darwin

Her til morgen fortsætter vi vores indlæg om billige flybilletter til Australien og New Zealand, hvor vi har fundet billige flybilletter til Darwin i det nordlige Australien.

Flybilletterne til Darwin er med udrejse den 9. januar og hjemrejse den. 30. januar. Nedenstående viser vi 2 flybilletter til Darwin som vi efterfølgende knytter et par kommentarer til.

Flybilletter til Darwin
Supersaver.dk
Pris: 12.574 kr.
Mellemlandinger: 2 Frankfurt og Singapore
Rejsetid: 24:20 t./25:25 t.
Flyselskab: SAS og Qantas

Flyprice.dk
Pris: 12.894 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Singapore ud/Singapore og Frankfurt hjem
Rejsetid: 27:30 t./23:35 t.
Flyselskab: British Airlines

De billigste flybilletter til Darwin fandt hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til Darwin med SAS og Qantas koster 12.574 kr. Flybilletten til Darwin indbærer 2 mellemlandinger og den samlede rejsetid anløber 50 timer, hvilket vi synes er ok på så lang en rejse.

Alternativet til den billigste flybillet til Darwin, fandt vi hos Flyprice, hvor flybilletten med British Airways til Darwin koster 12.894 kr. Den samlede rejsetid er ca. 51 timer og her er der ligeledes 2 mellemlandinger begge veje.

Prisforskellen på de to flybilletter til Darwin er marginale 300 kr., og rejsetiden er stort set indentisk. Derfor skal I vælge flybilletten ud fra jeres præferencer for flyselskab og mellemlandingslufthavne. Vi har ikke nogle præferencer for lufthavnene, men ville vælge Qantas fremfor BA, så har vi sagt hvad vi mener:-)

God tur til Darwin!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar