mandag den 10. august 2009

Billige Flybilletter Brisbane

Før vi går videre med indlæg om billige flybilletter til New Zealand, skal vi lige have skrevet det sidste indlæg om billige flybilletter til Australien. Vores sidste indlæg, i denne omgang, handler om billige flybilletter til Brisbane.

Flybilletterne til Brisbane er med udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30. januar. Nedenstående viser vi to flybilletter til Brisbane, og følger op med et par kommentarer til de to udvalgte flybilletter til Brisbane.

Billige Flybilletter Brisbane
Seat24.dk
Pris: 9.349 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Hong Kong
Rejsetid: 30:10 t./42:20 t. (1 overnatning i Hong Kong på hjemrejsen)
Flyselskab: Cathay Pacific

Travelstart.dk
Pris: 9.480 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Hong Kong
Rejsetid: 30:10 t./30:40 t.
Flyselskab: Cathay Pacific

Vi fandt den billigste flybillet til Brisbane hos Seat24.dk, hvor flybilletten til Brisbane koster 9.349 kr. Flybilletten med Cathay Pacific indebærer en overnatning i Hong Kong på vejen hjem, hvilket indebærer en meget lang rejsetid.

Som alternativ, har vi fundet en stort set identisk flybillet med Cathay Pacific hos Travelstart.dk, hvor den eneste store forskel er hjemrejsetiden, der her er 12 timer kortere.

Når prisforskellen på de to flybilletter til Brisbane kun er 131 kr., vil vi naturligvis anbefale jer at bestille flybilletten til Brisbane hos Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar