torsdag den 13. august 2009

Flybilletter til Auckland, New Zealand

Efter at have skrevet 6 indlæg om billige flybilletter til Australien, fortsætter vi med at skrive 3 indlæg om flybilletter til New Zealand. Vores første indlæg kommer til at handle om flybilletter til Auckland, New Zeland (Nordøen).

Flybilletterne til Auckland er med udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30. januar. Efter at have vist de billigste og mest interessante flybilletter nedenstående, følger vi op med et par kommentarer.

Flybilletter til Auckland
KilroyTravels.dk
Pris: 8.769 kr.
Mellemlandinger: 2 Frankfurt og Osaka
Rejsetid: 31:05 t./30:06 t.
Flyselskab: SAS, Lufthansa og Air New Zealand

Supersaver.dk
Pris: 14:608 kr.
Mellemlandinger: 1/2 Singapore ud/Singapore og London Heathrow hjem
Rejsetid: 24:50 t./30:50 t.
Flyselskab: Singapore Airlines og SAS

Den billigste flybillet til Auckland fandt vi hos KilroyTravels.dk, hvor flybilletten til Auckland med SAS, Lufthansa og Air New Zealand koster 8.769 kr. Prisen er helt fantastisk billig, så skal i billigt til Auckland, New Zealand, er det bare med at bestille i en fart.

Den billigste flybillet til Auckland indebærer 2 mellemlandinger hver vej, og rejsetiden ligger lige over 30 timer hver vej. Det er en lang rejsetid, men man kan næsten ikke komme længere væk på denne jord, så det er hvad man må indstille sig på.

Vores alternative flybillet til Auckland, New Zealand, er den flybillet med kortest mulig rejsetid til Auckland, hvilket er ca. 5 timer kortere end den billigste flybillet til Auckland. Flybilletten med den korteste rejsetid fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilleten til Auckland med Singapore Airlines og SAS koster 14.382 kr. el. ca. 5.500 kr. mere end den billigste flybillet til Auckland.

Vi har sjældent være mere sikre på vores anbefaling end vi er i dag, og vi vil naturligvis anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Auckland hos KilroyTravels.dk for kun 8.769 kr.

God tur til Auckland, New Zealand!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar