tirsdag den 4. august 2009

Billige Flybilletter til Melbourne

Vi fortsætter vores indlæg om flybilletter til Australien og New Zealand, med at finde de billigste og mest interessante flybilletter til Melbourne. Som det også var tilfældet med indlægget om flybilletter til Sydney, er Flybilletterne til Melbourne med udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30. januar.

Nedenstående viser vi den billigste flybillet til Melbourne samt det bedste alternativ til den billigste flybillet til Melbourne. Under de to flybilletter, kommenterer vi kort på flybilletterne og kommer muligvis med en anbefaling:-)

Billige Flybilletter til Melbourne
Supersaver.dk
Pris: 9.012 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Hong Kong
Rejsetid: 27:30 t./28:10 t.
Flyselskab: Cathay Pacific

KilroyTravels.dk
Pris: 10.513
Mellemlandinger: 2 Frankfurt og Singapore
Rejsetid: 27:35 t./26:25 t.
Flyselskab: Lufthansa

Den billigste flybillet til Melbourne fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til Melbourne med Cathay Pacific koster 9.012 kr. Flybilletten til Melbourne med Cathay Pacific er rigtig fornuftig hvad angår rejsetid - rejsetiden er lang, men det kan stort set ikke gøres kortere, når der er tale om så lange distancer.

Alternativet til flybilletten med Cathay Pacific, fandt vi hos KilroyTravels.dk, hvor flybilletten til Melbourne med Lufthansa koster 10.513 kr. Rejsetiden med denne flybillet til Melbourne er marginalt kortere, men ikke noget der retfærdiggør en merpris på 1.500 kr.

Udover prisen er forskellene på flybilletterne til Melbourne flyselskaberne og de lufthavne der mellemlandes i. Vi har ikke nogen præferencer for nogle af flyselskaberne, det skal dog nævnes at Cathay Pacific bliver ratet som ét af de absolut bedste flyselskaber, og vandt prisen som Airline Of The Year 2009.

Da vi ikke kender Singapore og Hong Kong lufthavnene, har vi heller ikke nogen præference her. Derfor må vores overodnede anbefaling være at I bestiller den billigste flybillet til Melbourne med Cathay Pacific hos Supersaver.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar