fredag den 31. juli 2009

"Billige" Flybilletter til Sydney

Vi starter vores række af indlæg om billige flybilletter til Australien og New Zealand, med at finde "billige" flybilletter til Sydney, Australien. Flybilletterne til Sydney er med udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30 januar. Udover flybilletterne til Sydney, skriver vi i den kommende tid om billige flybilletter til yderligere 8 destinationer i Australien og New Zealand.

Nedenstående viser vi den billigste flybillet til Sydney samt det vi mener er det bedste alternativ. Efter at have vist de to flybilletter til Sydney, kommenterer vi kort på flybilletterne.

"Billige" Flybilletter til Sydney
Seat24.dk
Pris: 9.008 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Hong Kong
Rejsetid: 34:15 t./33:05 t.
Flyselskab: Cathay Pacific

Flybillet.dk
Pris: 9.625 kr.
Mellemlandinger: 1 London Heathrow
Rejsetid: 29:05 t./27:55 t.
Flyselskab: British Airways og Virgin Atlantic Airways

Den billigste flybillet til Sydney fandt vi hos Seat24.dk, hvor flybilletten til Sydney med Cathay Pacific koster 9.008 kr. Flybilletten til Sydney med Cathay Pacific indebærer mellemlandinger i både London Heathrow og Hong Kong begge veje. Af den grund forventede vi at kunne finde en flybillet til Sydney med kortere rejsetid.

Vores alternativ til den billigste flybillet til Sydney, fandt vi hos Flybillet.dk. Her fandt vi en flybillet til Sydney med British Airways og Virgin Atlantic Airways til 9.625 kr. Flybilletten til Sydney hos Flybillet.dk, medfører en mellemlanding i London Heathrow på vejen til og fra Sydney, hvilket samlet set giver en samlet rejsetid der er ca. 10 timer kortere.

Vi synes helt klart at det er værd at betale 600 kr. ekstra for at sparre 10 timers rejsetid. Derfor anbefaler vi helt sikkert at købe flybilletten til Sydney med British Airways og Virgin Atlantic Airways hos Flybillet.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar