onsdag den 8. juli 2009

Billige Flybilletter Washington

Vi fortsætter med at skrive indlæg om billige flybilletter til USA. I mandags fandt vi de billigste flybilletter til New York og her til morgen har vi fundet de billigste flybilletter til Washington D.C. Vi vælger at vise den billigste flybillet til Washington og den billigste direkte flybillet til Washington. Flybilletterne til Washington er med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober, dvs. ankomst i København den 25. oktober.

Billige Flybilletter Washington D.C.
GoLeif.dk
Pris: 3.059 kr.
Mellemlanding: 1 Wien (overnatning i Wien på udrejsen)
Rejsetid: 25:05 t./19.20 t.
Flyselskab: Austrian Airlines

SAS.dk
Pris: 4.562 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 8:40 t./8:00 t.
Flyselskab: SAS

Vi fandt den billigste flybillet til Washington hos GoLeif.dk, hvor flybilletten til Washington med Austrian Airlines koster 3.059 kr. Flybilletten til Washington med Austrian Airlines er rigtig billig, men rejsetiden er også meget lang. Vi kan kun anbefale jer at købe flybilletten til Washington med Austrian Airlines, hvis I er indstillet på en overnatning i Wien på udrejsen, da det er hvad den billige flybillet til Washington med Austrian Airlines indebærer.

Den billigste direkte flybillet til Washington fandt vi hos SAS.dk, hvor den direkte flybillet til Washington koster 4.562 kr. Nuvel, flybilletten til Washington med SAS er 1.500 kr. dyrere end flybilletten til Washington med Austrian Airlines, men rejsetiden er næsten 30 timer kortere med SAS.

Vores valg af flybillet til Washington, ville helt klart være den direkte flybillet til Washington med SAS.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til USA.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar