mandag den 6. juli 2009

Billige Flybilletter til New York

Vi starter vores indlæg om flybilletter til USA, med at finde de billigste flybilletter til New York. De billige flybilletter til New York er med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober.

Nedenstående viser vi de billigste flybilletter til de største lufthavne i New York, og følger op med et par kommentarer.

Billige Flybilletter til Newark
GoLeif.dk
Pris: 3.084 kr.
Mellemlandinger: 1/0 (overnatning i Stockholm)
Rejsetid: 21:15 t./7:45 t.
Flyselskab: Continental Airlines/SAS

BudJet.dk
Pris: 4.058 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Rejsetid: 8:50 t./7:45 t.
Flyselskab: Continental Airlines

Billige Flybilletter til New York, John F. Kennedy
Sky-Tours.dk
Pris: 3.526 kr.
Mellemlandinger: 1 (London Heathrow)
Rejsetid: 15:30 t./29:00 t.
Flyselskab: British Airways

Den billigste flybillet til New York fandt vi hos GoLeif.dk, der tilbyder en flybillet til Newark for 3.084 kr. Der flyved med Continental Airlines og på udrejsen er der en mellemlanding og overnatning i Stockholm Arlanda., hvilket giver en rejsetid på 21 timer. Det synes vi er alt for lang tid med mindre man gerne vil tage en aften i Stockholm på vejen.

Efter vores overbevisning er den bedste flybillet til New York, flybilletten direkte til Newark med Continental Airlines hos BudJet.dk. Flybilletten koster 4.058 kr., og er dermed 1.000 kr. dyrere end den billigste flybillet til New York. Vi betaler dog gerne den merpris for en direkte flyvning begge veje som sparer mange rejsetimer.

Den tredje flybillet til New York, er flybilletten til John F. Kennedy lufhavnen med British Airways. Flybilletten indebærer en mellemlanding i London Heathrow begge veje og især hjemrejsen er meget lang.

Vi vil bestemt anbefale jer at bestille flybilletten til Newark med Continental hos BudJet.dk. Newark er en udemærket ankomst lufthavn hvor der hele tiden går shuttle buses til Manhatten. En direkte flybillet til New York for 4.000 kr. synes vi er meget acceptabelt og bestemt pengene værd.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til New York.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar