onsdag den 8. juli 2009

Billige Flybilletter til Boston

Vi er i gang med at finde billige flybilletter til USA. Indtil videre har vi fundet billige flybilletter til New York og Washington, og fortsætter nu med at finde billige flybilletter til Boston. Nedenstående viser vi de billigste flybilletter til Boston med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober.

Samlet set finder vi i denne omgang billige flybilletter til 10 storbyer i USA. Se en oversigt over alle de billige flybilletter til USA.

Billige Flybilletter Boston
GoLeif.dk
Pris: 3.682 kr.
Mellemlandinger: 1 Amsterdam (1 overnatning på udrejsen)
Rejsetid: 19:50 t./1o:10 t.
Flyselskab: KLM

Rejsefeber.dk
Pris: 4.207 kr.
Mellemlandinger: 1 Paris Charles de Gaulle
Rejsetid: 13:05 t./13:20 t.
Flyselskab: American Airlines

Vi har valgt at vise 2 flybilletter til Boston fra København. Den billigste flybillet til Boston fandt vi hos GoLeif.dk, hvor flybilletten til Boston med KLM koster 3.683 kr. Problemet med den billigste flybillet til Boston er at den indebærer en overnatning i Amsterdam, hvilket gør rejsetiden ret lang og indebærer ekstra omkostninger til overnatning i Amsterdam.

Den bedste flybillet til Boston, synes vi, fandt vi hos rejsefeber.dk, hvor flybilletten til Boston med American Airlines koster 4.207 kr. Det er ca. 500 kr. dyrere end flybilletten til Boston hos GoLeif.dk, men den samlede rejsetid er noget kortere og der er ingen overnatning på vejen til Boston.

Læs vores seneste indlæg om billige flybilletter til USA.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar