fredag den 10. juli 2009

Billige Flybilletter Atlanta

Vi er i gang med indlæg om billige flybilletter til 10 storbyer i USA. Indtil videre har vi skrevet om billige flybilletter til Boston, Washington og New York. Her til eftermiddag har vi fundet billige flybilletter til Atlanta, Georgia.

Alle flybilletterne til USA er med udrejse den 10. oktober og hjemrejse igen den 24. oktober. Nedenståde viser vi den billigste flybillet til Atlanta, der ikke indebærer alt for lang rejsetid, samt det vi mener er den bedste flybillet til Atlanta.

Billige Flybilletter Atlanta
Travelstart.dk
Pris: 4.555 kr.
Mellemlanding: 1 Amsterdam
Rejsetid: 13:55 t./13:40 t.
Flyselskab: KLM og Northwest Airlines

Delta.com
Pris: 5.880 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 10:00 t./8:55
Flyselskab: Delta Airlines

Den billigste flybillet til Atlanta med nogenlunde fornuftig rejsetid, fandt vi Travelstart.dk, hvor flybilletten til Atlanta med KLM koster 4.555 kr. Flybilletten indebærer en mellemlanding i Amsterdam på både ud- og hjemrejsen, hvilket giver en rejsetid på ca. 14 timer hver vej.

Vores alternativ til flybilletten med KLM, er en direkte flybillet til Atlanta med Delta Airlines. Den direkte flybillet til Atlanta koster 5.880 kr. og er ca. 1.300 kr. dyrere end den billigste flybillet. For de 1.300 kr. mere får I dog også en samlet rejsetid der er 8 timer kortere.

Vi synes begge flybilletter til Atlanta er meget fornuftige, dog ville vi personligt være villige til at betale merprisen for at få direkte flyvninger begge veje.

Læs vores andre indlæg om billige flybilletter til USA.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar