søndag den 12. juli 2009

Billige Flybilletter til Miami

Vores indlæg om billige flybilletter til USA fortsætter, og I dag har vi fundet billige flybilletter til Miami. Flybilletterne til Miami er, som de øvrige flybilletter til USA, med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober.

Nedenstående viser vi den billigste flybillet til Miami samt en alternativ flybillet til Miami. Vi slutter af med et par kommentarer til flybilletterne.

Billige Flybilletter til Miami
KLM.com
Pris: 4.065 kr.
Mellemlandinger: 2 Amsterdam og Memphis/Minneapolis
Rejsetid: 18:23 t./15:35 t.
Flyselskab: KLM og Northwest Airlines

Rejsefeber.dk
Pris: 5.608 kr.
Mellemlanding: 1 Chicago
Rejsetid: 13:36 t./13:35 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

Den billigste flybillet til Miami fandt vi hos KLM, hvor flybilletten til Miami koster 4.065 kr. Flybilletten til Miami med KLM indebærer 2 mellemlandinger hver vej, hvilket især på udrejsen medfører en rimelig lang rejsetid.

Som alternativ til den billigste flybillet til Miami, har vi fundet den flybillet til Miami med den korteste rejsetid. Flybilletten fandt vi hos Rejsefeber.dk, hvor flybilletten til Miami med SAS og United Airlines koster 5.608 kr.

Flybilletten til Miami hos Rejsefeber.dk er 1.500 kr. dyrere end flybilletten til Miami med KLM, men den samlede rejsetid er også 7 timer kortere. Hvorvidt det er pengene værd, vil vi lade være op til jer samtidig med at vi ønsker jer god tur!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar