mandag den 13. juli 2009

Billige Flybilletter Chicago

Vi er kommet halvvejs i vores indlæg om billige flybilletter til USA. Her til eftermiddag har vi fundet de billigste flybilletter til Chicago med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober.

Nedenstående viser vi den billigste flybillet og hvad vi anser som den bedste flybillet til Chicago. Efter at have vist de to billige flybilletter til Chicago kommenterer vi kort på flybilletterne.

Billige Flybilletter Chicago
BudJet.dk
Pris: 3.320 kr.
Mellemlanding: London Heathrow/Dublin
Rejsetid: 12:25 t./12:55 t.
Flyselskab: American Airlines og SAS

Travelstart.dk
Pris: 4.856 kr.
Mellemlanding: Direkte Flyvninger
Rejsetid: 8:50 t./8:15 t.
Flyselskab: SAS

Vi havde godt nok skrevet at vi ville vise den billigste flybillet til Chicago, men det har vi ændret til den billigste flybillet til Chicago med nogenlunde rimelig rejsetid. Den billigste flybillet til Chicago koster 2.969 kr. hos GoLeif.dk men indebærer en urimelig lang rejsetid.

Derfor har vi valgt at vi flybilletten til Chicago med American Airlines og SAS over hhv. London og Dublin til 3.320 kr. hos BudJet.dk. Flybilletten er godt 400 kr. dyrere men rejsetiden er meget kortere på trods af 1 mellemlanding hver vej. Vi synes rejsetiden er ok og prisen er rigtig god.

Alternativet til ovennævnte flybillet til Chicago er den direkte flybillet til Chicago med SAS, der kan købes hos Travelstart.dk for 4.856 kr. Flybilletten til Chicago med SAS er 1.500 kr. dyrere men den samlede rejsetid er også 8 timer kortere.

Skulle vi rejse alene ville vi sandsynligvis vælge flybilletten til Chicago med SAS, men skulle vi rejse flere familiemedlemmer ville besparelsen være for stor ved at vælge flybilletten til Chicago med American Airlines og SAS hos BudJet.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar