tirsdag den 14. juli 2009

Billige Flybilletter til LAX, Los Angeles

I rækken af indlæg om flybilletter til USA, springer vi nu fra den østlige del af USA til veskysten og Californien. Her til aften har vi fundet de billigste flybilletter til LAX, Los Angeles. Flybilletterne til LAX, Los Angeles er med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober.

As usual viser vi først de billigste og mest interessante flybilletter til LAX, Los Angeles, for derefter at knytte et par kommentarer til de viste flybilletter.

Billige Flybilletter til LAX, Los Angeles
Supersaver.dk
Pris: 4.561 kr.
Mellemlanding: Newark
Rejsetid: 22:01 t./15:45 t.
Flyselskab: Continental Airlines

Flyprice.dk
Pris: 4.647 kr.
Mellemlanding: München ud, Paris hjem
Rejsetid: 15:00 t./18:00 t.
Flyselskab: Lufthansa

Det kan lade sig gøre at finde flybilletter til LAX, Los Angeles der er billigere end ovenstående, men de indbærer en overnatning i den by hvor I mellemlander.

Vi har valgt at vise to flybilletter til LAX, Los Angeles der er rimelig ens. Den billigste af flybillettene til LAX, Los Angeles, er flybilletten med Continental Airlines hos Supersaver.dk til 4.561 kr. Rejsetiden er rimelig lang på udrejsen, hvor der skal tilbringes en del tid i Newark før turen går videre til LAX, Los Angeles. Hjemrejsetiden er omvendt meget fordelagtig og kan næsten ikke findes bedre.

Den anden flybillet til LAX, Los Angeles, med Lufthansa hos Flyprice koster 4.647 kr. og er altså nogle få kroner dyrere. Fordelen ved denne flybillet til LAX, Los Angeles, er at den samlede rejsetid er 5 timer kortere, og sammenligner vi Continental med Lufthansa, ville vi nok også foretrække Lufthansa fremfor Continental.

Det er med andre ord, anbefalelsværdigt at betale den marginale merpris for flybilletten til LAX, Los Angeles med Lufthansa hos Flyprice.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar