mandag den 20. juli 2009

Billige Flybilletter San Francisco

Vi vender tilbage efter et par dages ophold i Sverige, med et indlæg om billige flybilletter til San Francisco. Indlægget om billige flybilletter til San Francisco er det 8. i vores række af indlæg om billige flybilletter til USA.

Flybilletterne til San Francisco er, som de andre billige flybilletter til USA, med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober. Herunder viser vi de billigste og mest interessante flybilletter til San Francisco og følger op med et par kommentarer til flybilletterne.

Billige Flybilletter San Francisco
www.KilroyTravels.dk
Pris: 3.518 kr.
Mellemlanding: 2/1 Amsterdam og Minnepolis ud/Atlanta hjem
Rejsetid: 20:18 t./17:45 t.
Flyselskab: KLM/NWA ud og Delta Airlines hjem

Seat24.dk
Pris: 5.729 kr.
Mellemlanding: 1 Washington ud og Chicago hjem
Rejsetid: 16:45 t./14:30 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

Den billigste flybillet til San Francisco med nogenlunde rimelig rejsetid fandt vi hos KilroyTravels.dk, hvor flybilletten til San Francisco med KLM og Delta Airlines koster 3.518 kr. Vi synes prisen på flybilletten er rigtig god, 3.500 kr. for en flybillet til San Francisco er altså i orden. Rejsetiden er lidt lang, dog primært på udrejsen, så det er til at klare.

Hos Seat24.dk, fandt vi flybilletten til San Francisco med den korteste rejsetid. Flybilletten til San Francisco med SAS over hhv. Washington og Chicago koster 5.700 kr., og er altså 2.200 kr. dyrere end den billigste flybillet til San Francisco.

For de 2.200 kr. ekstra. får I 1) en samlet rejsetid der er 7 timer kortere og 2) et flyselskab der er noget mere moderne end især Delta Airlines.

Hvorvidt I ønsker at betale den ekstra pris skal være op til jer. Vi har serveret to gode alternativer og ønsker jeg god flyrejse til San Francisco.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar