fredag den 24. juli 2009

Billige Flybilletter Las Vegas

I vores 9. indlæg om billige flybilletter til USA, har vi fundet de billigste flybilletter til Las Vegas. Flybilletterne til Las Vegas er med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober. Las Vegas er ramt af krisen og derfor er det i øjeblikket gunstigt at opholde sig i Sin City, i det priserne på hotellerne er historisk lave.

Nedenstående viser vi to flybilletter til Las Vegas som vi knytter et par kommentarer til. Vi har valgt at se bort fra alle flybilletter der indebærer mere end 1 mellemlanding.

Billige Flybilletter Las Vegas
KilroyTravels.dk
Pris: 4.591 kr.
Mellemlanding: 1 Newark
Rejsetid: 21:16 t./14:20 t.
Flyselskab: Continental Airlines

Travellink.dk
Pris: 6.053 kr.
Mellemlanding: 1 Atlanta ud, Paris Charles de Gaulle hjem
Rejsetid: 20:21 t./17:15 t.
Flyselskab: Delta Airlines

Vi fandt den billigste flybillet til Las Vegas hos KilroyTravels.dk, hvor flybilletten til Las Vegas med Continental Airlines koster 4.591 kr. Flybilletten til Las Vegas med Continental Airlines går over Newark, hvor der på udrejsen er en ret lang ventetid, hvilket giver en ret lang udrejsetid. Hjemrejsen går heldigvis rigtig hurtigt og på udrejsen er det mere overskueligt med en længere rejsetid.

Den anden flybillet til Las Vegas er med Delta Airlines over hhv. Atlanta og Paris. Flybilletten er små 1.500 kr. dyrere end flybilletten til Las Vegas med Continental Airlines.

Vi vil klart anbefale den billigste flybillet til Las Vegas med Continental Airlines fordi 1) flybilletten til Las Vegas er 1.500 kr. billigere 2) den samlede rejsetid er ca. 3 timer kortere 3) Continental Airlines er en anelse bedre end Delta Airlines og 4) Newark er en sløj lufthavn, men Atlanta er forfærdelig.

God rejse til Las Vegas og som Mike Sexton siger "May all your cards be live and your pots be monsters".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar