fredag den 24. juli 2009

Billige Flybilletter Seattle

I vores 10. og sidste indlæg om billige flybilletter til USA i efteråret, har vi fundet billige flybilletter til Seattle i staten Washington. Flybilletterne til Seattle er med udrejse den 10. oktober og hjemrejse den 24. oktober.

Da SAS ikke længere flyver direkte til Seattle fra København, kan vi desværre ikke vise en direkte flybillet til Seattle, men nedenstående har vi vist den billigste flybillet til Seattle samt det mest interessante alternativ til den billigste flybillet til Seattle.

Billige Flybilletter Seattle
Travelstart.dk
Pris: 4.079 kr.
Mellemlanding: 2/1 Amsterdam/Minneapolis ud/Paris Charles de Gaulle hjem
Rejsetid: 19:42 t./13:40 t.
Flyselskab: KLM/Air France

KilroyTravels.dk
Pris: 5.331 kr.
Mellemlanding: 1 Reykjavik
Rejsetid: 12:45 t./17:45 t.
Flyselskab: Icelandair

Vi fandt den billigste flybillet til Seattle hos Travelstart.dk. Her koster flybilletten til Seattle med KLM/Air France 4.079 kr. Rejsetiden på udrejsen er, grundet to mellemlandinger, en anelse lang, mens hjemrejsetiden er yderst fornuftig.

Alternativet til den billigste flybillet til Seattle fandt vi hos KilroyTravels.dk. Hvor en flybillet til Seattle med Icelandair koster 5.331 kr. og indebærer en mellemlanding i Reykjavik både på ud- og hjemrejsen.

Flybilletten til Seattle med Icelandair har en samlet rejsetid der er ca. 3 timer kortere end rejsetiden med den billigste flybillet hos Travelstart.dk. Vi synes måske det er lige i overkanten at betale 1.250 kr. ekstra for en rejsetid der er 3 timer kortere, men det vil vi lade op til jer at beslutte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar