mandag den 27. juli 2009

Billige Flybilletter til Nice

Efter at have været på rundtur i USA, har vi i dag fundet billige flybilletter til Nice på den Franske Riviera. Flybilletterne til Nice er med afrejse den 19. september og hjemrejse en uge senere. Nedenstående viser vi de to billigste direkte flybilletter til Nice, og følger op med et par kommentarer til flybilletterne.

Billige Flybilletter til Nice
MrJet.dk
Pris: 1.332 kr.
Rejsetid: 2:30 t.
Flyselskab: Transavia

Norwegian.com
Pris: 1.407 kr.
Rejsetid: 2:30 t.
Flyselskab: Norwegian

Den billigste flybillet til Nice fandt vi hos MrJet.dk, hvor flybilletten til Nice med Transavia koster 1.332 kr. Vi har ikke de store erfaringer med Transavia, men de fungerer efter sigende lige så fint som de øvrige lavpris flyselskaber.

Vores alternativ til den billigste flybillet til Nice, er Norwegian.com, hvor flybilletten til Nice koster 1.407 kr. Der er ikke den store prisforskel på de to flybilletter til Nice, men principelt skal vi jo anbefale den billigste flybillet til Nice;-)

For jer, der som os, stadigvæk har præference for SAS, kan vi afsløre af flybilletten til Nice med SAS koster 2.348 kr. Det er en markant prisforskel og så stor præference har vi ikke for SAS på så kort en flyvning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar