onsdag den 29. juli 2009

Flybilletter København-Malaga

Vores seneste indlæg handlede om billige flybilletter til Nice, her til eftermiddag har vi fundet billige flybilletter København-Malaga. Flybilletterne København-Malaga er med udrejse den 15. oktober og hjemrejse den 22. oktober - altså er der ud- og hjemrejse på en torsdag. Normalt foretrækker vi at rejse i weekenden, men priserne er simpelthen meget høje i weekenden.

Nedenstående viser vi de billigste flybilletter København-Malaga der efterfølges af et par kommentarer.

Flybilletter København-Malaga
Cimbersterling.com
Pris: 1.838 kr.
Rejsetid: 3.40 t./3:30 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Transavia.com
Pris: 1.902 kr.
Rejsetid: 3:45 t./3:50 t.
Flyselskab: Transavia

Vi har valgt udelukkende at vise direkte fly København-Malaga, idet vi ikke orker lang rejsetid når turen går til Sydspanien.

Den billigste flybillet København-Malaga fandt vi hos Cimbersterling.com, hvor flybilletten København-Malaga og retur koster 1.838 kr. Sammenlignet med andre priser vi har set på flybilletter København-Malaga synes vi prisen er meget rimelig.

Hos Transavia.com fandt vi en næsten identisk flybillet København-Malaga, den eneste reelle forskel mellem de to flybilletter København-Malaga er nogle få kroner samt flyselskabet.

Vi har ingen præferencer for nogle af flyselskaberne, og synes derfor I skal vælge den billigste udbyder af flybilletter København-Malaga.

God tur til Sydspanien!

2 kommentarer:

  1. cimber sterling er da lukket ?

    SvarSlet
  2. Ja, det er korrekt. Bemærk at indlægget er skrevet den 29. juli 2009. Vi har skrevet om Cimber Sterlings konkurs i dette indlæg: http://billige-flybilletter.blogspot.dk/2012/05/cimber-sterling-konkurs-3-maj-2012.html.

    Mvh,
    Andreas

    SvarSlet