søndag den 5. juli 2009

Flybilletter Billund-London

Vores indlæg om billige flybilletter til London i september fra København, følger vi op i dag med et indlæg hvor vi har fundet de billigste flybilletter Billund-London. Fra Billund flyves der direkte til både London Gatwick og London Stansted, derfor viser vi de billigste flybilletter Billund-London Stansted og de billigste flybilletter Billund-London Gatwick.

Flybilletterne Billund-London er med udrejse 17. september og hjemrejse den 20. august. Nedestående viser vi de billigste flybilletter Billund-London, og kommer efterfølgende med et par kommentarer.

Flybilletter Billund-London Stansted
RyanAir.com
Pris: 667 kr.
Rejsetid: 1:30 t.
Flyselskab: Ryan Air

Den billigste flybillet Billund-London Stansted fandt vi hos Ryan Air, hvor flybilletten til London Stansted koster 667 kr. Det synes vi er yderst rimeligt for en flybillet Billund-London, om end det er ca. 200 kr. dyrere end EasyJets flybillet til London Stansted fra København.

Flybilletter Billund-London Gatwick
Supersaver.dk & Travellink.dk
Pris: 798 kr.
Rejsetid: 1:40 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Flybilletten Billund-London Gatwick fandt vi hos Supersaver.dk og Travellink.dk. Flybilletten til London Gatwick koster 798 kr. og der flyves med Cimber Sterling.

Den billigste flybillet Billund-London er altså flybilletten til 667 kr. med Ryan Air til London Stansted. Flybilletten med Ryan Air er 131 kr. billigere end flybilletten Billund-London med Cimber Sterling. Hvis I ikke har nogen præference for ankomst lufthavn, vil vi naturligvis anbefale jer at købe den billigste flybillet hos Ryan Air.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter Billund-London.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar