torsdag den 17. januar 2008

Flybillet Billund-London

I sidste uge undersøgte vi flybilletter til London fra Århus og Aalborg. Idag er turen kommet til en lille undersøgelse af hvor I kan finde de billigste flybilletter fra Billund til London. Som det var tilfældet med vores undersøgelser af flybilletter i sidste uge, undersøger vi flybilletter Billund-London med udrejse d. 6. marts og hjemrejse d. 9. marts.

Umiddelbart forventer vi at der er flere flyvninger på ruten Billund-London end på de to tidligere undersøgte ruter. Nedenstående har vi listet de 5 billigste udbydere af flybilletter Billund-London.

Ryanair.com
Pris: 916 kr.
Flyselskab: Ryan Air

Bravofly.com
Pris: 1.184 kr.
Flyselskab: Ryan Air

Sterling.dk
Pris: 1.459 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 1.593 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

MrJet.dk
Pris: 1.638 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Med en pris på 916 kr. for flybilletten Billund-London er Ryan Air, den klart billigste udbyder på ruten. Faktisk er Ryan Air hele 268 kr. billigere end næstbilligste udbyder, som tilbyder den eksakt samme flybillet Billund-London. Det eneste umiddelbare alternativ til Ryan Air på ruten er Sterling Airways, men her koster den billigste flybillet fra Billund til London 1.459 kr., og er dermed hele 543 kr. dyrere end flybilletten hos Ryan Air.

Vores anbefaling er at I bestiller flybilletten Billund-London hos Ryan Air, da flybilletten her kan købes meget billigere end hos de andre udbydere.

I kan læse vores undersøgelser af flybilletter til London fra Århus, Aalborg og København her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar