lørdag den 4. juli 2009

Billige Flybilletter London i September

Hver måned undersøger vi priserne på flybilletter til London. Her til morgen har vi fundet de billigste flybilletter til London med udrejse den 17. september og hjemrejse den 20. september.

Vi viser den billigste flybillet til London Heathrow, London Stansted og London Gatwick, som vi efterfølgende kommenterer på.

Billige Flybilletter London Heathrow
BritishAirways.com
Pris: 1.352 kr.
Rejsetid: 1:50 t.
Flyselskab: British Airways

Den billigste flybillet til London Heathrow fandt vi hos British Airways, hvor flybilletten til London Heathrow koster 1.352 kr. Sammenlignet med undersøgelsen af billige flybilletter til London i August, er flybilletten til London Heathrow 80 kr. billigere i denne måned.


Billige Flybilletter London Stansted
EasyJet.com
Pris: 455 kr.
Rejsetid: 1:45 t.
Flyselskab: EasyJet

Flybilletten til London Stansted er som altid billigst hos EasyJet, hvor flybilletten til London koster 455 kr. Sammenlignet med sidste måned er flybilletten til London Stansted 80 kr. billigere i denne måned.

Billige Flybilletter London Gatwick
Supersaver.dk
Pris: 1.057 kr.
Rejsetid: 1.55 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Den billigste flybillet til London Gatwick fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til London Gatwick med Cimber Sterling koster 1.057 kr. Det er 178 kr. dyrere end måneden før hvor flybilletten til London Gatwick kostede 879 kr.

Generelt synes vi at flybilletterne til London holder meget rimelige priser. EasyJet er suværent billigst og har været det i lang tid, hvilket nok ikke ændrer sig i nær fremtid. Flybilletterne til London Heathrow er typisk de dyreste men også mest praktiske med meget kort rejsetid til London Centrum. Dog er transport mulighederne rigtig gode fra alle 3 lufthavne.

Læs vores indlæg om billige flybilletter til London i August.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar