fredag den 3. juli 2009

Billige Flybilletter Rønne-København

Vores sidste indlæg i rækken af indlæg om flybilletter, bliver om billige flybilletter Rønne-København. De seneste dage har vi undersøgt priserne på flybilletter til København fra Billund, Århus og Aalborg. Flybilletterne til København fra de 3 byer har varieret en del i pris, og vi var derfor spændte på priserne på flybilletterne Rønne-København.

Vi viser de 2 billigste flybilletter Rønne-København med udrejse den 3. september og hjemrejse den 6. september. Efter at have vist de billige flybilletter Rønne-København, kommer vi med et par kommentarer til flybilletterne.

Billige Flybilletter Rønne-København
Supersaver.dk
Pris: 596 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Travellink.dk
Pris: 601 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Endnu en gang er det Supersaver.dk og Travellink.dk der tilbyder de billigste flybilletter til København. Flybilletterne Rønne-København købes billigst hos Supersaver, hvor flybilletten til København med Cimber Sterling koster 596 kr. Beskedne 5 kr. dyrere har vi fundet den identiske flybillet Rønne-København med Cimber Sterling hos Travellink.

Vi synes at prisen for flybilletten Rønne-København er rimelig, men har noteret os at flybilletten København-Rønne er 100 kr. billigere. Det skal dog noteres at vi undersøgte flybilletten til Rønne fra København med udrejse den 20. august og hjemrejse den 23. august.

Vi håber meget at I kan bruge alle oplysningerne om billige flybilletter i Danmark!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar