torsdag den 2. juli 2009

Billige Flybilletter Billund-København

Vi fortsætter med at finde billige flybilletter til København fra Jylland og Bornholm. De seneste dage har vi fundet det billigste flybilletter til København fra Aalborg og Århus. I dag har vi så fundet de billigste flybilletter til København fra Billund.

Flybilletterne Billund-København er med udrejse den 3. september og hjemrejse den 6. september. Vi viser de billigste flybilletter Billund-København nedenstående og følger op med et par kommentarer.

Billige Flybilletter Billund-København
Supersaver.dk & Travellink.dk
Pris: 907 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Supersaver.dk og Travellink.dk tilbyder de billigste flybilletter Billund-København. Flybilletterne til København med Cimber Sterling koster 907 kr. hos begge udbydere. Der er mange udbydere der tilbyder flybilletten Billund-København, men de er alle en anelse dyrere end de to viste udbydere.

Vi synes at flybilletterne Billund-København er for dyre, da de er 2-3 så dyre som flybilletterne til København fra Aalborg og Århus. Vores antagelse er at det skyldes manglende konkurrence på ruten, men det undrer os lidt, idet der er tale om landets 2 størte lufthavne.

Uanset har vi fundet de billigste flybilletter Billund-København til jer hos Supersaver.dk og Travellink.dk, så kan I vurdere om flybilletten Billund-København er 907 kr. værd:-)

1 kommentar:

  1. Det ændrer sig nok når/hvis Norwegian går ind på ruten BLL-CPH. Jeg har selv været irreteret på Cimber over de høje priser på netop denne rute.

    SvarSlet