mandag den 17. august 2009

Flybilletter Christchurch, New Zealand

Her i de tidlige morgentimer, har vi skrevet det, i denne omgang, sidste indlæg om billige flybilletter til Australien og New Zealand. Efter at have skrevet om 8 andre destinationer i de to lande, slutter vi af med at skrive om flybilletter til Christchurch, New Zealand.

Flybilletterne til Christchurch er, som de andre flybilletter til Australien og New Zealand, med udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30. januar.

Nedenstående viser vi de to billigste flybilletter til Christchurch, New Zealand, som vi efterfølgende knytter et par korte kommentarer til.

Flybilletter til Christchurch, New Zealand
Flybillet.dk
Pris: 9.615 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Auckland
Rejsetid: 35:50 t./35:30 t.
Flyselskab: SAS og Air New Zealand

Travelstart.dk
Pris: 10.060 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Auckland
Rejsetid: 35:50 t./35:30 t.
Flyselskab: SAS og Air New Zealand

De to viste flybilletter til Christchurch er fuldstændig identiske. Det eneste der skiller dem er prisen og hvilket website de kan købes på. Flybilletterne til Christchurch minder en del om flybilletterne til Wellington, men rejsetiden er en anelse kortere.

Den billigste flybillet til Christchurch fandt vi hos flybillet.dk, hvor flybilletten til Christchurch med SAS og Air New Zealand koster 9.615 kr. Da det er 445 kr. billigere end den tilsvarende flybillet hos Travelstart.dk, vil vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletten til Christchurch hos flybillet.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar