tirsdag den 18. august 2009

Flybilletter til London i Oktober

Her til eftermiddag har vi lavet vores månedlige undersøgelse af flybilletter til London fra København. Vi er kommet til flybilletter til London i oktober, og vores undersøgelse er af flybilletter til London med udrejse den 22. oktober og hjemrejse den 25. oktober.

Nedenstående viser vi de billigste flybilletter til Londons 3 største lufthavne, London Heathrow, London Gatwick og London Stansted.

Billigste Flybillet til London Heathrow
Travelstart.dk
Pris: 1.198 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: SAS

Billigste Flybillet til London Gatwick
Flygpoolen.se
Pris: 980 kr.
Rejsetid: 2:00 t./1:50 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Billigste Flybillet til London Stansted
EasyJet.com
Pris: 485 kr.
Rejsetid: 1:45 t.
Flyselskab: EasyJet

Den billigste flybillet til London fandt vi, som så ofte før, hos EasyJet.com, hvor flybilletten til London koster 485 kr. Bestiller i flybilletten til London med EasyJet, ankommer I i London Stansted lufthavn, hvor der er god forbindelse til det centrale London med Stansted Express.

Hos Flygpoolen.se fandt vi den billigste flybillet til London Gatwick. Her koster flybilletten til London Gatwick med Cimber Sterling 980 kr. Fra London Gatwick er der ligeledes god forbindelse til det centrale London med Gatwick Express.

Foretrækker I at flyve til London Heathrow, kan den billigste flybillet til London Heathrow købes hos Travelstart.dk for 1.198 kr. Her går turen med SAS, og fra London Heathrow kan I tage Heathrow Express eller Tuben til det centrale London på kort tid.

Vi vil ikke anbefale nogle af de ovenstående flybilletter til London i oktober frem for nogle andre. Indlægget er skrevet for at give jer et overblik over priserne på flybilletter til de forskellige lufthavne i London.

Læs vores indlæg om flybilletter til London i September.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar