søndag den 30. september 2007

Flybilletter Til Melbourne

Vi elsker Australien og ville ønske at vi kunne rejse dertil hver vinter. Desværre kommer det ikke til at ske denne vinter, men derfor vil vi stadigvæk servicere jer der skal til Australien. Vi har tidligere undersøgt hvor I finder de billigste flybilletter til Sydney, så derfor tester vi idag flybilletter til Melbourne, en af de andre store destinationer i Australien.

Det er absolut bedst at rejse til Australien i de danske vintermåneder, og derfor har vi valgt at undersøge hvor I finder de billigste flybilletter til Melbourne i januar. Helt nøjagtigt har vi valgt at undersøge hvor I finder de billigste flybilletter til Melbourne med udrejse d. 12. januar og hjemrejse fra Melbourne d. 2. februar.

Idag vælger vi at vise hvor I kan finde købe de 6 billigste flybilletter til Melbourne.

Flyprice.dk
Pris: 11.040 kr.
Mellemlanding: London Heathrow
Flyselskab: Qantas Airways

MrJet.dk
Pris: 11.932 kr.
Mellemlanding: Frankfurt & Sydney / London Heathrow
Flyselskab: SAS og Qantas Airways

Travelstart.dk
Pris: 12.336 kr.
Mellemlanding: Frankfurt & Singapore
Flyselskab: Lufthansa

GoLeif.dk
Pris: 12.386 kr.
Mellemlanding: Frankfurt & Singapore
Flyselskab: SAS & Lufthansa

Seat24.dk
Pris: 12.446 kr.
Mellemlanding: Frankfurt & Singapore
Flyselskab: SAS & Lufthansa

Travellink.com
Pris: 12.526 kr.
Mellemlanding: Frankfurt & Singapore
Flyselskab: Lufthansa

Flyprice er helt suverænt den billigste udbyder af flybilletter til Melbourne. Prisen på flybilletten til Melbourne er hos Flyprice.dk på 11.040, hvilket er 891 kr. billigere end næstbilligste udbyder, MrJet.dk. Sammeligner vi Flyprice med Travellink.com, er der en besparelse på 1.486 kr. ved at vælge Flyprice.dk.

Der er stort set ingen forskel i rejsetiden, uanset hvilken af ovenstående udbydere af flybilletter til Melbourne. Rejsetiden til Melbourne ligger på 25-27 timer uanset om I flyver til Melbourne over London el. Frankfurt og Singapore.

Da rejsetiden er identisk, kan vi kun anbefale jer at købe flybilletten til Melbourne hos den billigste udbyder af flybilletter til Melbourne, i dette tilfælde Flyprice.dk.

God fornøjelse Down Under!

Flybilletter Seychellerne

Vinteren står for døren, og det samme gør vores lyst til at søge mod tropiske rejsemål og vidunderlige bountystrande. Seychellerne er et sandt paradis på jorden og et sted der er ideelt at rejse til i de kolde danske vintermåneder.

Vi ønsker at rejse mens det er koldest og mørkest i Danmark, og har derfor valgt at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter til Seychellerne i januar. Som altid vil vi vise de 5 billigste udbydere af flybilletter til Seychellerne. I vores undersøgelse af flybilletter til Seychellerne har vi valgt udrejse d. 12. januar og hjemrejse fra seychellerne d. 26. januar.

Flybilletterne til Seychellerne i dette eksempel, går kun fra København til den internationale lufthavn på Seychellerne. Skulle i ønske videre transport derfra, må I medregne de ekstra udgifter forbundet med videre rejse fra den internationale lufthavn på Seychellerne.

Vores undersøgelse viser her de 5 billigste udbydere af flybilletter til Seychellerne:

GoLeif.dk
Pris: 5.756 kr.
Mellemlanding: Milano
Flyselskab: SAS og Air Seychelles

MrJet.dk
Pris: 5.836 kr.
Mellemlanding: Milano
Flyselskab: Air Seychelles

Flyprice.dk
Pris: 5.838 kr.
Mellemlanding: Milano
Flyselskab: Air Seychelles

Travellink.com
Pris: 5.896 kr.
Mellemlanding: Milano
Flyselskab: Air Seychelles

Travelstart.dk
Pris: 6.642 kr.
Mellemlanding: London & Doha / Doha & Frankfurt
Flyselskab: Qatar Airways

GoLeif er den billigste udbyder af flybilletter til Seychellerne. Flybilletten til Seychellerne med SAS og Air Seychelles hos GoLeif koster beskedne 5.756 kr. De fire billigste udbydere af flybilletter til Seychellerne tilbyder alle den samme flyrejse til Seychellerne med Air Seychelles og SAS. Prisforskellen mellem de 4 billigste udbydere af flybilletter til Seychellerne er beskedne 140 kr., så det gør ikke den store forskel hvilken af de 4 udbydere af flybilletter til Seychellerne i vælger.

Travelstart tilbyder en lidt anderledes rejse til Seychellerne med Qatar Airways. Rejsen er både dyrere og længere med 2 mellemlandinger, så med mindre I ønsker at tilbringe et par dage i Doha, kan vi ikke anbefale jer at bestille flybilletten til Seychellerne her.

Generelt set er vi lidt overraskede over at flybilletten til Seychellerne kan købes så billigt. Vi havde forventet at en flybillet til Seychellerne havde været 1.000 - 2.000 kr. dyrere, og det gør en rejse til Seychellerne økonomisk bliver en anelse mere overskuelig. For en ganske almindelig familie som min, ville besparelse hurtigt løbe op i 4.000 - 8.000 kr. på flybilletterne alene.

Flybilletter Til London For 455 kr.

Det nærmer sig tiden hvor juleshoppingen skal planlægges, og vores koner er begyndt at lede efter flybilletter til London. For at pigerne skal have mest mulig ud af deres budget, har vi hjulpet dem med at finde de billigste flybilletter til London. Da de ikke gider være i London helt op til jul, blev de enige om at foretage deres juleshopping i London i slutningen af november.

Da de damer ikke har tid til mere end en forlænget weekend i London, har vi fundet rigtigt billige flybilletter til London med udrejse d. 22 november og hjemrejse d. 25 november. Som altid vælger vi at vise de 5 billigste udbydere af flybilletter til London, hvor vi i undersøgelsen viser udbyder af flybilletter til London, pris på flybilletten til London samt flyselskab.

De 5 billigste udbydere af flybilletter til London finder I her:

Easyjet
Pris: 455 kr.
Flyselskab: Easyjet

Flyprice.dk
Pris: 1.036 kr.
Flyselskab: Air Berlin

dk.lastminute.com
Pris: 1.212 kr.
Flyselskab: Air Berlin

Rejsefeber.dk
Pris: 1.274 kr.
Flyselskab: British Airways el. Sterling

GoLeif.dk
Pris: 1.276 kr.
Flyselskab: Air Berlin

Easyjet er helt suverænt den billigste udbyder af flybilletter til London på de valgte datoer. De tilbyder en flybillet til London for kun 455 kr., hvilket er 581 kr. billigere end næstbilligste udbyder af flybilletter til London. Med andre ord kan I altså bestille flybilletten hos Easyjet til halv pris, sammenlignet med de andre udbydere af flybilletter til London.

Det er værd at bemærke at nummer 2,3 og 5 i undersøgelse tilbyder flybilletter til London med Air Berlin, hvilket betyder en mellemlanding på vejen til London. I realiteten er den eneste konkurrent i undersøgelsen Rejsefeber, der flyver direkte med BA eller Sterling, dog koster flybilletten til London her 819 kr. dyrere end hos Easyjet.

I vores tid her på Billige Flybilletter, har vi ikke haft en så klar "vinder" af vores undersøgelser som nu. Her er der ingen tvivl, skal I til London, så køb flybilletten til London hos Easyjet.

lørdag den 29. september 2007

Flybilletter Til Faro

Vi har undersøgt priserne på flybilletter til Faro sidst i oktober. Igen er det vores hang til sol og sommer der er inspirationen for vores undersøgelse. I det sydlige Portugal burde vi stadigvæk kunne finde dejligt sommervejr i slutningen af oktober.

Da vi er ret tæt på afrejsedatoen, er vores forventning at priserne på flybilletterne til Faro er rimelig høje. Efter en ualmindelig dårlig dansk sommer, er der helt sikkert mange danskere der trænger til en ekstra dosis C-vitaminer sidst på efteråret. I vores øre, lyder sol, strand, golf og portvin som en rigtig god blanding sidst i oktober.

Flybilletterne til Faro er bestilt med udrejse d. 22. oktober og hjemrejse d. 28 oktober. På de valgte datoer finder I de billigste flybilletter til Faro her:

dk.lastminute.com
Pris: 2.796 kr.
Flyselskab: TAP Air Portugal

Flyprice.dk
Pris: 2.834 kr.
Flyselskab: TAP Air Portugal

Travelstart.dk
Pris: 2.870 kr.
Flyselskab: TAP Air Portugal

GoLeif.dk
Pris: 2.920 kr.
Flyselskab: TAP Air Portugal / Lufthansa

MrJet.dk
Pris: 2.932 kr.
Flyselskab: TAP Air Portugal / Lufthansa

dk.lastminute.com er den billigste udbyder af flybilletter til Faro. Sammenlignet med MrJet der udbyder de 5. billigste flybilletter til Faro, kan I spare 140 kr. pr. flybillet til Faro ved at vælge dk.lastminute.com. Det er en ret beskeden besparelse for en enkelt person, men for en større gruppe, er det helt klart en besparelse der er værd at tage med.

Alle flyvninger til Faro foretages af TAP Air Portugal, og der er reelt set ikke noget alternativ når flybilletten til Faro skal bestilles. Udover at vi er tæt på afrejsedato og stor efterspørgsel grundet en dårlig dansk sommer, påvirker det givetvis også prisen på flybilletter til Faro. Vi må erkende at prisen på flybilletten til Faro er ret høj, især hvis vi sammenligner med vores tidligere indlæg idag, hvor I kan bestille en flybillet til Hong Kong for 5.000 kr.

Flybillet Til Havana

Mens regnen siler ned, sidder vi i vores stuer og drømmer om sol og strand. Vi har efterhånden finkæmmet hele Middelhavet for strande, og vi nærmer os hastigt tiden hvor vi skal længere væk end Middelhavet for at være garanteret sommervejr.

Inspireret af Michael "jer er meget irriterende" Moore og filmen Sicko, vælger vi idag at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter til Havana, Cuba. Her er der garanti for sommervejr i senefteråret og det lader til at de har universal medicare. Nej, vi synes bare det lyder som et rigtigt dejligt rejsemål med godt vejr, gæstfrie mennesker, god musik og mad.

Vi har valgt at undersøge flybilletter til Havana i starten af november. Der flyves til Havana d. 3. november og der er hjemrejse fra Havana 14 dage senere. På de valgte rejsedatoer, finder I de billigste flybilletter til Havana her:

Travelstart.dk
Pris: 8.582 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Toronto
Flyselskab: Air Canada

GoLeif.dk
Pris: 8.632 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Toronto
Flyselskab: SAS / Air Canada

BigTravel.dk
Pris: 8.776 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Toronto
Flyselskab: SAS / Air Canada

Flyprice.dk
Pris: 9.148 kr.
Mellemlandinger: Paris Charles de Gaulle
Flyselskab: Air France

Travellink.com
Pris: 9.208 kr.
Mellemlandinger: Paris Charles de Gaulle
Flyselskab: Air France

Travelstart er med en pris på 8.582 kr. for en flybillet til Havana den billigste udbyder af flybilletter til Havana, Cuba. Travelstarts pris er en anelse billigere end GoLeif og BigTravel, der udbyder den præcis samme flybillet til Havana med Air Canada. Flyrejsen her kan blive lidt lang, da der både er mellemlanding i London og Toronto.

Derfor kan I overveje at bestille flybilletten til Havana hos enten Flyprice eller Travellink. Begge udbydere flyver med Air France, hvor der kun er én mellemlanding i Paris, hvilket gør rejse til Havana et par timer kortere. Derfor skal I overveje om i ved at vælge den kortere flyrejse med Air France, er villige til at betale 600-700 kr. mere for flybilletten til Havana.

For os gør det ikke den store forskel på vejen ud, men på hjemrejsen er det rigtig rart med en kortere flyrejse. Vi anbefaler derfor at I bestiller flybilletten til Havana hos enten Flprice eller Travellink.com.

Flyv Billigt Til Hong Kong Med Finnair.

Finnair kører i øejblikket en stor satning på deres langdistance ruter. En af de ruter er København - Hong Kong med mellemlanding i Helsinki. Det betyder at I lige nu kan bestille flybilletter til Hong Kong for under 5.000 kr. I vores øjne er det fantastisk billigt og vi tror ikke på at Finnair kan holde de lave priser i en lang periode. Derfor vil vi foreslå jer at bestille flybilletten til Hong Kong nu.

I dette tilfælde bestilles flybilletten til Hong Kong ikke billigst på Finnairs hjemmeside, men hos mange af deres samarbejdspartnere. Vi har nedenstående lavet en liste over de websites hvor i kan købe den billige flybillet til Hong Kong med Finnair. Priserne på flybilletten til Hong Kong er fundet ved udrejse d. 19 november og hjemrejse d. 26. november. I skal være opmærksomme på at der er mange billige flybilletter til Hong Kong med Finnair på andre rejsedatoer, så der skulle være rig mulighed for at flyve billigt til Hong Kong.

Her finder I de billigste flybilletter til Hong Kong med Finnair:

dk.lastminute.com
Pris: 4.988 kr.

Travelstart.dk
Pris: 5.088 kr.

GoLeif.dk
Pris: 5.138 kr.

Seat24.dk
Pris: 5.198 kr.

MrJet.dk
Pris: 5.218 kr.

Alle 5 udbydere har rigtig gode priser på flybilletter til Hong Kong, der er et par hundrede kroner at spare ved at vælge den ene frem for den anden. Da der i dette tilfælde er tale om den fuldstændig samme flyvning, ser vi ingen grund til at vælge andet end den billigste udbyder af flybilletter til Hong Kong med Finnair.

Vi har indsat et par links, hvor I kan finde lige præcis det hotel i Hong Kong der passer til jeres behov.

Hotels.com Hong Kong

Vi ønsker jer en rigtig god tur til Hong Kong.

torsdag den 27. september 2007

Flyv Billigt Til Bangkok!

Er du blandt de mange danskere der skal til Thailand i til vinter? Vi tilbragte selv 3 vidunderlige uger i Thailand sidste vinter, hvor vi først rejste rundt en uge i Nordthailand for derefter at tilbringe to uger på strandene i Sydthailand. Som alle rejser til Thailand var vores udgangspunkt Bangkok, og derfor har vi valgt at undersøge hvor I kan finde de billigste flybilletter til Thailand i januar måned.

Vi tager udgangspunkt i at I også ønsker at tilbringe tre uger i Thailand, hvorfor vi har undersøgt hvem der har de billigste 3 ugers flybilletter til Bangkok. Vores undersøgelse af flybilletter til Bangkok, tager udgangspunkt i følgende rejsedatoer:

Udrejse til Bangkok d. 5 januar.
Hjemrejse fra Bangkok d. 26. januar.

De 5 billigste udbydere af flybilletter til Bangkok er listet her:

Travelstart.dk
Pris: 7.128 kr
Flyselskab: Aeroflot

GoLeif.dk
Pris: 7.178 kr
Flyselskab: Aeroflot

Seat24.dk
Pris: 7.238 kr
Flyselskab: Aeroflot

Flyprice.dk
Pris: 7.252 kr
Flyselskab: Aeroflot

BigTravel.dk
Pris: 7.320 kr
Flyselskab: Aeroflot

Travelstart har den billigste flybillet til Bangkok, og der marginalt billigere end de umiddelbare efterfølgere. Det er interessant at alle de billigste udbydere af flybilletter til Bangkok flyver med Aeroflot. Det er vist ikke nogen overdrivelse at Aeroflot i den vestlige verden har et lidt blakket image. Vi kender flere der har taget rejsen til Bangkok over Moskva med Aeroflot, men personligt vil jeg foretrække at flyve med et andet flyselskab.

Da vi er noget usikre på Aeroflots standard, laver vi en lille ekstra undersøgelse af flybilletter til Bangkok. Vi har nedenstående listet alternativerne til en flybillet til Bangkok med Aeroflot.

Flybillet til Bangkok, alternativ 1:

Travellink.com
Pris: 7.380 kr.
Flyselskab: Turkish Airlines

SAS.dk
Pris: 9.833 kr.
Flyselskab: SAS

British Airways
Pris: 10.840 kr.
Flyselskab: British Airways

Vores første alternativ til Aeroflot er Turkish Airlines med Travellink.com. Flybilletten til Bangkok koster kun 7.380 kr. og er dermed i samme prisklasse som de 5 billigste udbydere af flybilletter til Bangkok.

De to næster alternativer SAS og BA, udbyder begge markant dyrere flybilletter til Bangkok, men er på den anden side også mere velkendte i Danmark. Vi håber I kan bruge nogle af forslagne her, uanset om I foretrækker flyve til Bangkok med Aeroflot, Turkish Airlines, SAS eller BA.

Fly Til Malta

Nu hvor vi langsomt bevæger os mod efterårets anden måned, retter vi endnu engang blikket mod Middelhavet. Dagens rejsemål i Middelhavet er den skønne ø Malta. Som det er kotume har vi fundet de billigste flybilletter til Malta.

I dagens undersøgelse af flybilletter til Malta. Har vi valgt flybilletter til Malta med udrejse til Malta d. 29 oktober og hjemrejse til København d. 4. november. Udover at komme med en anbefaling til hvor I finder de billigste flybilletter til Malta, slutter vi af med at anbefale et par hjemmesider, hvor I kan finde de hoteller på Malta der passer til jeres behov.

De 5 billigste udbydere af flybilletter til Malta er listet her:

Travelstart.dk
Pris: 3.312 kr.
Flyselskab: Lufthansa

dk.lastminute.com
Pris: 3.346 kr.
Flyselskab: Lufthansa

Travellink.com
Pris: 3.394 kr.
Flyselskab: Lufthansa

Flyprice.dk
Pris: 3.434 kr.
Flyselskab: Lufthansa

GoLeif.dk
Pris: 3.520 kr.
Flyselskab: Lufthansa

Travelstart.dk har den billigste flybillet til malta, og er nogle få kroner billigere end lastminute. Sammenligner vi Travelstart med GoLeif.dk, så er der 208 kr. at spare på flybilletten til Malta.

Hos alle de 5 billigste udbydere af flybilletter til Malta flyves der med Lufthansa, hvilket betyder at der må påregnes en mellemlanding undervejs. Skulle I ønske at flyve med andre luftfartselskaber er det billigste alternativ British Airways, men her koster flybilletten til Malta 4.933 kr.

Vi har undersøgt markedet for hoteller på Malta, og vi vil anbefale jer at booke hotellet på Malta gennem Hotels.com. I det valgte tidsrum, kan I finde hotelovernatninger fra 209 kr. pr. nat. Ønsker I at overnatte i ren luksus kan det bl.a. gøres på The Xara Palace, hvor en overnatning koster 2.424 kr.

tirsdag den 25. september 2007

Flybillet og Hotel New York

I dag har vi udvidet vores undersøgelse til at dække både flybilletter og hoteller i New York. Vores mål er at finde de billigste flybilletter til New York, og det website hvor I finder de bedste og billigste hoteller i New York.

Vi starter med at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter til New York. Da vi alle efterhånden er ved at være booket op hele vejen frem til Jul og Nytår, vælger vi at rejse i midten af jauar. Helt præcist vælger vi at flyve til New York d. 12 januar for at flyve tilbage til København d. 19. januar, hvilket betyder hjemkomst d. 20. januar.

Vores undersøgelse viser at I finder de 5 billigste flybilletter til New York her:

dk.lastminute.com
Pris: 2.930 kr.
Flyselskab: United Airlines

Travelstart.dk
Pris: 2.956 kr.
Flyselskab: United Airlines

GoLeif.dk
Pris: 3.014 kr.
Flyselskab: United Airlines / Lufthansa

Seat24.dk
Pris: 3.054 kr.
Flyselskab: United Airlines / Lufthansa

Travellink.com
Pris: 3.064 kr.
Flyselskab: United Airlines / Lufthansa

Som det fremgår, er der utrolig mange billige flybilletter til New York i januar. To af udbyderne tilbyder flybilletten til New York for under 3.000 kr., mens de tre andre udbydere i top5 kun er nogle få kroner billigere. Med de lave priser på flybilletten til New York, må der blive lidt ekstra penge i rejsebudgettet til et lækkert hotel i New York.

Vi har undersøgt de forskellige udbydere af hoteller i New York. Efter vores overbevisning får I de bedste tilbud på hoteller i New York hos Hotels.com. Her kan I finde gode turistklasse hoteller med central belligenhed for under 700 kr. pr. nat, hvilket er ret billigt for hoteller i New York.

Jeres samlede pakke, bestående af flybillet og hotel i New York, anbefaler vi at i bestiller Flybilletten til New York hos dk.lastminute.com, mens I på Hotels.com finder rigtig mange gode tilbud på hoteller i den valgte periode.

lørdag den 22. september 2007

Lavpris Fly Til Las Vegas

Da vi har et par spilleglade personer i vores vennekreds, plejer vi at tage til Las Vegas mindst én gang om året. I år tager nogle af os afsted i november, og da vi alligevel selv skal undersøge hvor vi finder de billigste flybilletter til Las Vegas, kan vi lige så godt publicere resultatet her.

Vores årlige tur til Las Vegas starter med afrejse fra København d. 12 november. Når vi kommer til Las Vegas indkvarterer vi os på MGM Grand, og derfra skal der bare gambles og festes i 1 uge, inden vi rejser hjem igen d. 20. november.

Som altid har vi listet de 5 billigste udbydere, denne gang af flybilletter til Las Vegas.

Travelstart.dk
Pris: 4.372 kr.
Mellemlandinger: Bruxelles / New York og New York / London
Flyselskab: American Airlines

MrJet.dk
Pris: 4.552 kr.
Mellemlandinger: London / New York og Chicago / London
Flyselskab: American Airlines / US Airways

GoLeif.dk
Pris: 4.763 kr.
Mellemlandinger: Atlanta
Flyselskab: Delta Airlines

Supersaver.dk
Pris: 4.770 kr.
Mellemlandinger: Newark
Flyselskab: Continental Airlines

Rejsefeber.dk
Pris: 4.788 kr.
Mellemlandinger: Atlanta
Flyselskab: Delta Airlines

Travelstart.dk er den billigste udbyder af flybilletter til Las Vegas med en pris på 4.372 kr., hvilket er meget billigt. Det havde jo været meget symbolsk at rejse til Las Vegas med American Airlines, men desværre er der to mellemlandinger hvis vi havde valgt den flybillet til Las Vegas. Det er én for mange og gør rejsetiden 3-4 timer længere.

Vi valgte at bestille flybilletten til Las Vegas hos Supersaver. Her flyves der med Continental til Newark og derfra videre til Las Vegas, det gør rejsetiden lidt kortere og flybilletten til Las Vegas er kun 398 kr. dyrere end flybilletten til Las Vegas hos Travelstart.dk.

Jeg har altid synes det er ideelt at flyve med SAS over Seattle eller med Lufthansa fra Frankfurt direkte til Las Vegas. Prisen på de flybilletter til Las Vegas er dog meget dyrerere når de skal bestilles med så kort varsel. Vi har derfor valgt de billige flybilletter til Las Vegas, så vi har lidt ekstra lommepenge i Las Vegas.

Flybillet Kiev

Hvordan kommer man til Kiev og hvad koster det? Det var de første spørgsmål vi stillede os selv, da vi samtalen tidligere idag faldt på Ukraine og Kiev. De spørgsmål bliver vi selvfølgelig nød til at få svar på, og derfor har vi undersøgt, hvem der flyver til Kiev og hvad flybilletten til Kiev koster.

Vi har undersøgt priserne de kommende 3 måneder, og vi fandt de billigste flybilletter til Kiev i slutningen af oktober. De helt præcise rejsedatoer til og fra Kiev bliver, udrejse d. 24. oktober og hjemrejse d. 31. oktober.

Som altid viser vi de udbydere der har de billigste flybilletter til Kiev. I vores lille undersøgelse af flybilletter til Kiev medtager vi udbyder, pris, flyselskab samt hvor der evt. mellemlandes.

Nedenstående har vi listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til Kiev. Vi håber I kan bruge vores informationer om flybilletter til Kiev.

Rejsefeber.dk
Pris: 1.792 kr.
Mellemlanding: Wien
Flyselskab: Austrian

Malev.hu
Pris: 2.026 kr.
Mellemlanding: Budapest
Flyselskab: Malev

Travelstart.dk
Pris: 2.044 kr.
Mellemlanding: Budapest
Flyselskab: Malev

GoLeif.dk
Pris: 2.100 kr.
Mellemlanding: Budapest
Flyselskab: Malev

Travellink.dk
Pris:
2.124 kr.
Mellemlanding: Budapest
Flyselskab: Malev

Vi har fået svar på vores to spørgsmål. Vi kommer til Kiev ved at flyve med Austrian over Wien eller med Malev over Budapest. Den billigste pris på flybilletten til Kiev får vi hos Rejsefeber.dk, hvor vi slipper med 1.792 kr. Den næstbilligste flybillet til Kiev finder vi hos Malev, hvor prisen er 2.026 kr. og der mellemlandes i Budapest.

Ved at booke flybilletten hos Rejsefeber.dk, opnår vi en besparelse på 234 kr. ift. at bestille flybilletten til Kiev hos Malev.

Afslutningsvis må vi indrømme, at vi er overraskede over det relativt lave prisniveau på flybilletter til Kiev. Vores forventning var at prisen havde været 500-1.000 kr. højere og at der havde været færre og mere eksotiske flyselskaber der flyver til Kiev.

Flyv Billigt Til New York Med Travelstart

Travelstart har i øjeblikket nogle rigtigt billige flybilletter til New York. Idag fandt vi en flybillet til New York hos Travelstart til kr. 3.219.

Der er mange datoer i november hvor I kan finde billige flybilletter til New York. I det nævnte eksempel, fandt vi flybilletterne til New York med udrejse d. 9. november og hjemrejse igen dage efter. Der flyves til New York med United Airlines og der er afgang fra København kl. 10.00. Der flyves hjem fra New York kl. 17.45, hvilket betyder at der er hjemkomst i København dagen efter kl. 10.40 dansk tid.

fredag den 21. september 2007

Flybilletter Til Abu Dhabi

Interessen for rejser til Abu Dhabi og Dubai er meget stor i øjeblikket. Da vi allerede har undersøgt priserne på flybilletter til Dubai, vælger vi idag at undersøger priserne på flybilletter til Abu Dhabi. Vi kan allerede nu afsløre at du hurtigt kommer til at spare 500 kr. på flybilletten til Abu Dhabi ved blot at læse et par linier længere.

Vi har undersøgt priserne på flybilletter til Abu Dhabi i November og har listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til Abu Dhabi. På flyvninger af denne type plejer vi at medtage antal mellemlandinger, men idag vælger vi udelukkende at have fokus på prisen og flyselskabet.

Top5 over billige flybilletter til Abu Dhabi:

1. pladsen
Supersaver.dk
Pris: 4.424 kr.
Flyselskab: SAS / Lufthansa

2. pladsen
Travelstart.dk
Pris: 4.864 kr.
Flyselskab: Gulf Air

3. pladsen
GoLeif.dk
Pris: 4.922 kr.
Flyselskab: SAS / Gulf Air

4. pladsen
Seat24.dk
Pris: 4.982 kr.
Flyselskab: SAS / Gulf Air

5. pladsen
Flyprice.dk
Pris: 4.982 kr.
Flyselskab: Lufthansa

1. pladsen besættes sikkert af Supersaver.dk, der tilbyder en flybillet til Abu Dhabi til kun kr. 4.424 kr. I forhold til 2. pladsen der besættes af Travelstart.dk, er der en besparelse på hele 440 kr. på flybilletten til Abu Dhabi, eller godt og vel 10%.

Som det var tilfældet da vi undersøgte flybilletter til Dubai, er vi igen lidt overrasket over det lave prisniveau, men det er selvfølgelig meget positivt i vores øjne. En flybillet til Abu Dhabi for mindre end 4.500 kr. synes vi er et rigtig godt køb.

København - New York - Miami - København

Min kæreste fylder rundt i næste uge, og i den anledning har jeg tænkt mig at give hende en lille rejse (bare rolig hun læser alligevel ikke bloggen, så hun opdager det ikke før tid). Turen står på 4 hele dage i New York, hvor vi skal hygge, shoppe og besøge nogle venner. Efter 4 dage i New York, rejser vi på 5 dagen videre til Miami, hvor vi skal tilbringe 9 hele dage, inden turen går tilbage til København.

Da jeg skulle planlægge rejsen, var jeg bange for at priserne på flybilletterne ville grave et stort hul i rejsebudgettet, men det viste sig at blive forbavsende billigt. Jeg har fundet et eksempel hvor priserne er identiske med de rejsedatoer vi har valgt.

Flybilletten på ruten København - New York er bestilt til d. 9. november på KLM.com. Prisen på flybilletten København - New York er kr. 1.830. Flybilletten til New York kunne være bestilt en anelse billigere hos Brussels Airlines, men vi gider ikke flyve kl. 06. 40 fra København.

Fra New York til Miami, har vi d. 13. november bestilt en flybillet med American Airlines hos Supersaver.dk til kr. 435. Flybilletten New York - Miami kunne være købt hos AirTransAirways til kr. 315, men rejsetiden bliver 3 timer længere, da der skal mellemlandes på vejen.

Efter at have tilbragt 10 dage i Miami og omegn flyver vi tilbage til København d. 23. november. Her har vi bestilt flybilletten Miami - København hos Travelstart.dk til kr. 2.954 med LTU. Vi har aldrig fløjet med LTU, men det er et tysk charter flyselskab, så vi antager at det er ok.

Samlet set kommer vi af med kr. 5.219 for flybilletten København - New York - Miami - København. Der synes jeg er utrolig god pris, når man tager i betragtning at enkelt flybilletter plejer at være væsentligt dyrere end retur flybilletter.

Vælger I at rejse til Miami først og derefter til New York og København kan flybilletterne faktisk fåes kr. 350 billigere. Vi vil dog gerne slutte med sol og afslapningsferie og betaler derofr gerne den smule ekstra for flybilletten København - New York - Miami - København.

onsdag den 19. september 2007

Flyv Billigt Til Istanbul Med Malev

Vi har undersøgt hvor I finder de billigste flybilletter til Istanbul over julen. Der er ingen tvivl om at det er billigst at flyve til Istanbul med ungarske Malev. Hvis I Flyver til Istanbul d. 21. december og hjem til Danmark d. 29. december, kan I få flybilletten til Istanbul for under 2.000 kr.

Flybilletten kan bestilles direkte på Malevs hjemmeside, men vi vil anbefale at I bestiller flybilletten til Istanbul hos en af følgende udbydere.
Vores forventning til priserne på flybilletter til Istanbul, var at de ville ligge på et lavere niveau. Når det er sagt er en returbillet til under 2.000 kr alligvel en fornuftig pris, set i lyset af at der er tale om en flyvetid på 3-4 timer. Da vi samtidig forestiller os at der er mange der flyver til Istanbul over julen, anser vi priserne på flybilletter til Istanbul som værende relativt billige.

Flybilletter Til Auckland - Spar 970 kr.

Efter at vi den seneste tid har haft fokus på danske og europæiske destinationer, undersøger vi idag en destination på den anden side af jorden. Da sommeren nærmer sig på den sydlige halvdel af jordkloden, blev vi inspireret til at teste en af de sydligste og mest velbesøgte storbyer på den sydlige halvklode. Vi ved der er rigtig mange danskere der besøger New Zealand fra november - april, og vi undersøger derfor hvor I kan købe de billigste flybilletter til Auckland.

Januar måned er efter vores overbevisning den bedste tid at flyve til Auckland i. Her er sommeren på sit højeste, hvilket er meget vigtigt når nu man rejser så langt væk. I vores undersøgelse af flybilletter til Auckland har vi valgt at rejse til Auckland d. 7. januar og hjem til Danmark 3 uger senere.

I vores undersøgelse af flybilletter til Auckland, tager vi højde for pris, antal mellemlandinger og flyselskab. Nedenstående viser vi hvor I kan finde de 5 billigste flybilletter til Auckland.

Flyprice.dk
Pris: 11.564 kr.
Rejsetid: 2 / London Heathrow og Sydney
Flyselskab: Air New Zealand

Travelstart.dk
Pris: 12.534 kr.
Rejsetid: 2 / London Heathrow og Sydney
Flyselskab: Air New Zealand

Rejsefeber.dk
Pris:
12.636 kr.
Rejsetid: 2 / London Heathrow og Sydney
Flyselskab: Cathay Pacific / Air New Zealand

Supersaver.dk
Pris: 12.788 kr.
Rejsetid: 2 / Frankfurt og Sydney
Flyselskab: British Airways / Lufthansa

GoLeif.dk
Pris: 12.980 Kr.
Rejsetid: 2 / Frankfurt og Sydney
Flyselskab: British Airways / SAS

I finder de klart billigste flybilletter til Auckland hos Flyprice.dk. Ved at købe flybilletten til Auckland hos Flyprice.dk kan I spare 970 kr., i forhold til at bestille flybilletten til Auckland hos næstbilligste udbyder af flybilletter til Auckland, Travelstart.dk

Flybilletterne til Auckland er relativt dyre, og den billigste flybillet til Auckland anløber 11.564 kr. Det er ikke den store overraskelse, da der er tale om en meget lang flyrejse i den absolutte højsæson. Ved at købe flybilletten til Auckland hos Flyprice.dk opnår i en besparelse på 8% på flybilletten.

Da den samlede rejsetid ligger meget tæt op ad hinanden, anser vi det som et fornuftigt valgt at købe flybilletten til Auckland hos Flyprice.dk

De Billigste Flybilletter Til Geneve

Vi er nok mange der er ved at planlægge vinterens skiferie. Her på redaktionen skal flere af os til Frankrig på skiferie, og her er Geneve den nærmeste lufhavn til vores slutdestination. Da vi selv står og skal bruge billige flybilletter til Geneve, er det meget nærliggende at vi deler vores finding med jer.

Vores skiferie ligger i uge 3 og vores flybilletter til Geneve er reserveret med udrejse d. 14.01 og hjemrejse fra Geneve d. 21.01. Det betyder at vi får 6 hele dage på ski, hvilket er alt rigeligt med vores meget beskedne grundform.

Som altid vælger vi de 5 billigste udbydere af flybilletter - de 5 billigste flybilletter til Geneve på de valgte rejsedatoer, finder I her:

Travelstart.dk

Pris: 1.326 kr.
Flyselskab: SAS

Rejsefeber.dk
Pris: 1.364 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 1.384 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 1.394 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk

Pris: 1.394 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk er ofte den billigste af udbyder af flybilletter og de er også den billigste udbyder af flybilletter til Geneve. Der er ikke den store forskel på de fem billigste udbydere af flybilletter til Geneve, helt præcis er der en beskeden besparelse på 68 kr ved af Travelstart.dk frem for Seat24.dk.

Selv om Travelstart.dk har de billigste flybilletter til Geneve, valgte vi at bestille flybilletten til Geneve gennem Rejsefeber.dk. Det skyldes at afrejsetidspunkterne ikke passede godt ind i vores rejseplaner. Ved at købe flybilletten til Geneve hos Rejsefeber.dk, kan vi rejse ud tidligt om morgenen og hjem sent. For os betyder det at vi kan nå næsten én ekstra dag på ski.

I januar er der ret stor prisforskel på flybilletter til Geneve, så vi kan kun anbefale jer at teste forskellige rejsedatoer, hvis det er muligt for jer at flyve til Geneve på forskellige datoer. Der ka hurtigt være mange penge at spare på flybilletten til Geneve.

tirsdag den 18. september 2007

Flybilletter Danmark: Århus - København

Da vi har oplevet en stor interesse omkring billige flybilletter i Danmark, vil vi endnu engang lave en prissammenligning på en dansk indenrigsrute. Vores undersøgelse af flybilletter i Danmark bliver i dag på ruten Århus - København, som vi ved bliver brugt flittigt af mange af vores læsere.

Vores undersøgelse af flybilletter i Danmark på ruten Århus - København, bliver foretaget med udrejse d. 22. oktober og hjemrejse d. 28 oktober. Efter at have fundet de 5 billigste udbydere af flybilletter på ruten Århus - København, vil vi knytte et par kommentarer til resultaterne.

De 5 billigste udbydere af flybilletter i Danmark på ruten Århus - København er:

Travelstart.dk
Pris: 632 kr.
Flyselskab: SAS

Cimber.dk
Pris: 670 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Bigtravel.dk
Pris: 682 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 688 kr.
Flyselskab: SAS

Rejsefeber.dk
Pris: 694 kr.
Flyselskab: SAS

Som det fremgår findes i billigste flybilletter i Danmark på ruten Århus - København hos Travelstart.dk, hvor en returbillet med SAS koster 632 kr. Blandt de 5 billigste udbydere på ruten Århus - København er der ikke de store prisforskelle.

Ønsker I ikke at flyve med SAS er Cimber Air det billigste alternativ, her må I dog forberede jer på at slippe hele 38 kr. mere, det giver jer dog samtidig en del flere udrejse og hjemrejse tidspunkter at vælge mellem.

Vi har nu fundet de billigste flybilletter i Danmark på ruten Århus - København, og vil i den kommende tid følge op med en serie af undersøgelser af hvor I finder de billigste flybilletter i Danmark.

Flybilletter Til Absolut Lavpris Med Sterling

I dag er det nøjagtigt et år siden, at Sterling gik i luften for første gang på ruten mellem Aalborg og København – og det skal fejres!

Sterling forærer næsten flybilletter væk i dag, hvor det er præcis et år siden, at selskabet fløj sin første tur mellem Aalborg og København.

Jubilæumsdagen har fået Sterling til at sætte 20.000 flybilletter til salg til 111 kroner – og så er skatter og afgifter endda også betalt!

Sterling flyver mellem hovedstaden og Nordjylland flere gange dagligt. Indtil videre er der to morgenafgange fra Aalborg til København og en den modsatte vej, mens der om eftermiddagen flyves der to gange fra København til Aalborg og en gang fra Aalborg til hovedstaden.

Tilbuddet gælder kun i dag. De billige billetter kan bestilles på Sterlings hjemmeside.

onsdag den 12. september 2007

Billige Flybilletter Til Mallorca Her!

Vi forsætter vores serie med at finde billige flybilletter til destinationer i Middelhavet, og her til aften har undersøger vi hvor I finder de billigste flybilletter til Mallorca. Mallorca har været en rejsemål der har været glemt og ufedt i en årrække, men er nu tilbage i danskernes bevisthed.

Mallorca byder udover fantastisk vejr, på en utrolig smuk natur, mange aktivitets muligheder og gode restauranter. Vi har selv gode erfaringer med Mallorca og vil anbefale alle at besøge øen.

Vores undersøgelse af billige flybilletter til Mallorca er foretaget med udrejse d. 22 oktober og hjemrejse til Danmark igen d. 29. oktober. Det skulle give alle en der vælger at rejse en sidste uge i år med solskin og varme.

I finder de 5 billigste flybilletter til Mallorca her:

Travelstart.dk
Pris: 1.692 kr.
Flyselskab: Swiss

GoLeif.dk
Pris: 1.750 kr.
Flyselskab: Swiss

MrJet.dk
Pris:
1.760 kr.
Flyselskab: Swiss

Travellink.com

Pris: 1.774 kr.
Flyselskab: Swiss

Rejsefeber.dk
Pris: 1.776 kr.
Flyselskab: Swiss

Der er ikke den store prisforskel på flybilletterne til Mallorca, men den billigste flybillet til Mallorca finder I hos Travelstart. Her flyves der, som det er tilfældet med de andre i top 5, med Swiss, og flybilletten til Mallorca koster 1.692 kr.

Det billigste alternativ til at flyve med Swiss er Air Berlin over Berlin. Her beløber flybilletten til Mallorca sig til 1.880 kr., når den bestilles hos seat.24.dk, mens en flybillet til Mallorca på Air Berlins hjemmeside koster 1.892 kr.

Da rejsetiden til Mallorca er stort set indentisk med begge flyselskaber og serviceniveauet er relativt højt hos begge selskaber, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten hos Travelstart.dk med Swiss.

tirsdag den 11. september 2007

Billige Flybilletter Til Alicante

En af vores venner har inviteret os en uge til Alicante i november. Han har en super lækker lejlighed dernede som han købte for nogle år siden, så det eneste vi skal betale er flybilletten til Alicante og så selvfølgelig lidt til mad og drikke.

Vi er blevet inviteret til Alicante i uge 46 og derfor har vi undersøgt priserne på flybilletter til Alicante med udrejse d. 12. november og hjemrejse d. 18. november. Flybilletterne til Alicante er typisk relativt dyre sammenlignet med andre destinationer ved Middelhavet, og derfor er vi lidt spændte på hvor prislejet på flybilletter til Alicante ligger i uge 46.

Vores undersøgelse af flybilletter til Alicante i uge 46 har givet følgende resultat:

GoLeif.dk
Pris: 1.988 kr.
Flyselskab: Air Berlin

MrJet.dk
Pris. 1.996 kr.
Flyselskab: SAS / Spanair

Seat.24.dk
Pris: 2.020 kr.
Flyselskab: Lufthansa / Spanair

Travellink.com
Pris: 2.068 kr.
Flyselskab: Air Berlin

Rejsefeber.dk
Pris: 2.070 kr.
Flyselskab: Air Berlin

GoLeif.dk er den billigste udbyder af flybilletter til Alicante. Det skal nævnes at der ikke er den store prisforskel mellem de enkelte udbydere af flybilletter til Alicante. Som forventet ligger prisniveauet ret højt på flybilletter til Alicante, hvilket en pris på 1.988 kr. afspejler på bedste vis.

Uanset hvilken af udbyderne I vælger at købe jeres flybillet til Alicante hos, vil der på alle de viste priser være mellemlandinger. Det eneste flyselskab der flyver direkte til Alicante, er efter vores viden Sterling. Ønsker i at flyve direkte til Alicante, vil vi anbefale at i bestiller flybilletten til Alicante direkte hos Sterling.

Flybilletter København - London, Spar 881 kr.

Her på redaktionen er vi helt pjattede med boksning, og derfor har vi købt flybilletter til Mikkel Kesslers storkamp mod Joe Calzaghe d. 3 november i Cardiff. Da vi har et par gode venner i London der også skal se kampen, flyver vi til London og kører med dem til Cardiff.

Vi flyver afsted fredag formiddag og flyver hjem igen søndag aften. I den anledning har vi selvfølgelig lavet en undersøgelse der viser hvor I og vi kan få de billigste flybilletter på København - London.

De fem billigste udbydere på flybilletter på København - London finder I her:

Easyjet.com
Pris: 517 kr.
Flyselskab: Easyjet

Flyprice.dk
Pris: 1.398 kr.
Flyselskab: Air Berlin

GoLeif.dk
Pris: 1.610 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 1.610 kr.
Flyselskab: SAS

Sterling.dk
Pris: 1.662 kr.
Flyselskab: Sterling / Air Berlin

Som det fremgår har vi sparet rigtig mange penge ved at flyve til London med Eaysjet. Helt præcis har vi sparet 881 kr. på flybilletten København - London ved at vælge Easyjet fremfor Flyprice.dk. Samtidig med at vi har sparet 881 kr. på flybilletten til London, så flyver vi direkte fra København til London. Flyver I med Air Berlin foregår flyvningen til London med en mellemlanding i Berlin.

Den næstbilligste direkte flybillet på København - London fandt vi hos GoLeif.dk og Travelstart.dk. Køber i flybilletten København - London her, koster flybilletten med SAS til London 1.610 kr. Det betyder at det billigste alternativ til Easyjet på København - London er mere end 1.000 kr. dyrere.

Skal i til London i det nævnte tidsrum, kan vi kun anbefale jer at flyve med Easyjet.

De Billigste Flybilletter Til Milano

Efter at have undersøgt hvor I finder de billigste flybilletter til Nice, bliver vi idag lidt i samme boldgade og undersøger hvor I kan købe de billigste flybilletter til Milano. Milano er en fantastisk by rent kulturelt men derudover er maden og shopping mulighederne helt enestående.

Milano er en hel ideel by til en forlænget weekend, det tager kort tid at flyve til Milano og midtbyen er yderst overskuelig. Derfor har vi valgt at undersøge prisen på flybilletter til Milano, med udrejse torsdag d. 25 oktober og hjemrejse igen søndag d. 28 oktober. I vores undersøgelse af flybilletter til Milano viser vi udbyder, pris og flyselskab.

De fem billigste flybilletter til Milano findes hos nedenstående udbydere:

GoLeif.dk
Pris: 1.508 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 1.508 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 1.568 kr.
Flyselskab: Swiss Airlines

MrJet.dk
Pris:
1.576 kr.
Flyselskab: SAS

Travellink.com
Pris: 1.588 kr.
Flyselskab: SAS

Som så mange gange før finder i de billigste flybilletter hos Travelstart.dk og GoLeif.dk. De to udbydere er med en pris på 1.508 kr. på flybilletter til Milano 60 kr. foran den nærmeste konkurrent, Seat24.dk. Med Travelstart.dk og GoLeif.dk flyver du direkte til Milano med SAS - køber du derimod den lidt dyrere flybillet til Milano hos Seat.24.dk får du en mellemlanding med i prisen.

Med mindre du virkelig elsker at lette og lande, vil vi klart anbefale at du bestiller flybilletten til Milano hos enten Travelstart.dk eller GoLeif.dk.

mandag den 10. september 2007

Flybilletter Til Nice - Spar 312 kr.

Mens regnen vælter ned og vinden rusker i træerne uden for, sidder vi her på redaktionen og drømmer os væk til sydens sol. Det eneste vi ønsker er solgaranti og at destinationen ligger tæt på Danmark. Der er vist ikke nogle destinationer i Sydeuropa der er mere tilgængelige og solsikre end Nice. Derfor vælger vi idag dagens regnvejr at undersøge hvor I kan finde de absolut billigste flybilletter til Nice.

I vores lille undersøgelse af flybilletter til Nice, er der udrejse d. 15. oktober og hjemrejse igen d. 21. oktober. Det skulle være nok tid til at tanke op på D-vitaminer og fantastisk fransk mad.

De fem billigste flybilletter til Nice finder I lige her:

Flyprice.dk
Pris: 1.920 kr.
Flyselskab: Lufthansa

GoLeif.dk
Pris: 2.042 kr.
Flyselskab: Lufthansa

Travellink.com
Pris: 2.048 kr.
Flyselskab: Lufthansa

Brusselsairlines.com
Pris: 2.159 kr.
Flyselskab: Brussels Airlines

MrJet.dk
Pris: 2.232 kr.
Flyselskab: SAS / Swiss

I finder de billigste flybilletter til Nice hos Flyprice.dk. Ved at bestille flybilletten til Nice, sparer I, i vores eksempel 312 kr i forhold til at bestille flybilletten til Nice hos MrJet.dk. I skal dog være opmærksom på at der på alle flyvningerne forekommer mellemlandinger.

Ønsker i at flyve til Nice uden mellemlanding, finder i den billigste flybillet til Nice hos Sterling. Prisen på flybilletten til Nice, bliver hos Sterling på hele 5.439 kr., hvilket er ekstremt dyrt. Vi vil helt klart anbefale jer at tage en mellemlanding og spare 3.000+ kr.

søndag den 9. september 2007

Flybilletter Danmark - Den Billigste Udbyder Kåres

Efter at have undersøgt tre flyruter i Danmark de seneste dage, kårer vi i dag Danmarks billigste udbyder af flybilletter til Danmark. Vi har indtil videre undersøgt ruterne, København - Rønne, København - Aalborg og København - Århus. Den sidste rute vi undersøger før vi kårer vinderen i konkurrencen, den billigste udbyder af flybilletter i Danmark, er ruten København - Billund.

Stillingen i konkurrencen om at være den billigste udbyder af flybilletter til Danmark, er efter undersøgelsen af de tre første ruter som følger:

1. pladsen: Travelstart.dk med 13 point.
2. pladsen: Cimber Air med 11 point.
3. pladsen: Rejsefeber med 9 point.
4. pladsen: GoLeif.dk med 7 point.
5. pladsen: Sterling med 4 point.
6. pladsen: Dat.dk og BigTravel med 3 point.

På ruten København - Billund ser listen med de 5 billigste udbydere ud som følger:

Cimber.dk (6 point)
Pris: 662 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Travelstart.dk (4 point)
Pris: 1.274 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Rejsefeber.dk (3 point)
Pris: 1.306 kr.
Flyselskab: Cimber Air

BigTravel.dk (2 point)
Pris: 1.324 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Seat24.dk (1 point)
Pris: 1.340 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Som det fremgår af ovenstående liste, udbyder Cimber Air de klart billigste flybilletter på ruten København - Billund. Ved at vælge Cimber Air fremfor Travelstart, opnår i en besparelse på mere end 600 kr.

I konkurrencen om at være den billigste udbyder af flybilletter i Danmark, har vi nu også fundet vores vinder. Efter at have undersøgt de 4 udvalgte ruter, ser listen med de billigste udbydere af flybilletter i Danmark ud som følger:

1. pladsen: Cimber Air med 17 point og 2 første pladser.
2. pladsen: Travelstart.dk med 17 point og 1 første plads.
3. pladsen: Rejsefeber.dk med 12 point.
4. pladsen: GoLeif med 7 point.
5. pladsen: BigTravel med 5 point.

Vi kan nu kåre Cimber Air som den billigste udbyder af flybilletter til Danmark. Både Cimber Air og Travelstart opnåede 17 point, men i kraft af at Cimber Air havde 1 første plads mere kårer vi dem som den billigste udbyder af Flybilletter til Danmark.

Med baggrund i vores lille undersøgelse af udbyderne af flybilletter til Danmark, vil vi anbefale jer at kigge forbi Cimber Airs hjemmeside først, da sandsynligheden for at finde de billigste flybilletter til Danmark er størst her.

Vi ønsker Cimber Air tillykke med kåringen som den billigste udbyder af flybilletter til Danmark!

fredag den 7. september 2007

Flybilletter Danmark: København - Århus

I dag er i vi kommet til den tredie danske flyrute i vores kåring af den billigste udbyder af flybilletter til Danmark. Efter at have undersøgt de to første ruter, deler Rejsefeber og Cimber Air førstepladsen med 8 point tæt forfulgt af Travelstart.dk med 7 point, der er med andre ord lagt op til en tæt afslutning i kåringen af den billigte udbyder af flybilletter i Danmark.

Dagens undesøgelse af flybilletter til Danmark er på ruten København - Århus. De fem billigste udbydere på ruten København - Århus er:

GoLeif.dk
Pris: 632 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 632 kr
Flyselskab: SAS

Cimber.dk
Pris: 670 kr.
Flyselskab: Cimber Air

BigTravel.dk
Pris: 682 kr.
Flyselskab: SAS

Rejsefeber.dk
Pris: 694 kr.
Flyselskab: SAS

De billigste udbydere af flybilletter på ruten København - Århus er GoLeif.dk og Travelstart.dk. Det skal dog nævnes at det er meget beskedne prisforskelle på ruten.

I vores kåring som den bedste udbyder af billige flybilletter skete der lidt forandringer i top 3. Travelstart ligger nu på førstepladsen med 13 point, før sidste runde i vores serie om billige flybilletter til Danmark. På andenpladsen ligger Cimber med 11 point mens trediepladsen besættes af Rejsefeber.

Efter den sidste test i morgen, vil vi officielt kåre Danmarks billigste udbyder af flybilletter til Danmark. Vi er spændte på resultatet og glæder os til at kunne afsløre resultatet.

Flybillet Danmark: København - Aalborg

I vores anden undersøgelse i serien om flybilletter i Danmark, er turen idag kommet til ruten København - Aalborg. Efter vores første undersøgelse af flybilletter i Danmark, er det Cimber Air der har lagt sig i spidsen af konkurrence, idet de var klar billigst på flybilletter på ruten København - Rønne.

Dagens undersøgelse af flybilletter Danmark: København - Aalborg, er i samme tidsrum som sidste undersøgelse, altså uge 42.

I finder de billigste flybilletter på ruten København - Aalborg her:

Rejsefeber.dk
Pris: 516 kr.
Flyselskab: Sterling

Sterling.dk
Pris: 520 kr.
Flyselskab: Sterling

Travelstart.dk
Pris: 524 kr.
Flyselskab: Sterling

Cimber.dk
Pris: 670 kr.
Flyselskab: Cimber Air

GoLeif.dk
Pris: 748 kr.
Flyselskab: SAS

Rejsefeber.dk har de billigste priser på ruten København - Aalborg med en pris på 516 kr. Her er de tæt fulgt af Sterling og Travelstart. De flyver alle med Sterling og er klart billigere end Cimber og GoLeif.dk, ved at vælge Rejsefeber.dk frem for GoLeif.dk er der en besparelse på 232 kr.

I Konkurrencen om at være den billigste udbyder at flybilletter i Danmark, er stilligen nu hvor vi er halvvejs, som følger:

1. pladsen: Rejsefeber 8 point
1. pladsen: Cimber.dk 8 point
3. pladsen: Travelstart 7 point

Det er yderst tæt i kapløbet om at blive den billigste udbyder af flybilletter i Danmark!

onsdag den 5. september 2007

Flybilletter Danmark - Hvem Er Den Billigste Udbyder?

I dag starter vi vores serie af undersøgelser af hvor I kan finde de billigste flybilletter til Danmark. Vores undersøgelse af billige flybilletter i Danmark vil munde ud i en kåring af den "billigste udbyder at flybilletter til Danmark prisen". De udbyder der er blandt de 5 billigste på de 4 ruter vil hver dag score point efter følgende skala:

1. plads = 6 point
2. plads = 4 point
3. plads = 3 point
4. plads = 2 point
5. plads = 1 point.

Den udbyder der scorer højst efter vi har undsøgt de 4 ruter, kåres som billigste udbyder af flybilletter til Danmark.

Som vi skrev i forgårs kommer vi til at undersøge flybilletter på fire ruter i Danmark. Dagens undersøgelse er af ruten København - Rønne, her undersøger vi hvor i finder de billigste flybilletter til Rønne i uge 42.

På ruten Købehavn - Rønne finder i de fem billigste flybilletter her:

Cimber.dk
Pris: 546 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Travelstart.dk
Pris: 708 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Dat.dk
Pris: 730 kr.
Flyselskab: DAT2

Rejsefeber.dk
Pris: 740 kr.
Flyselskab: Cimber Air

BigTravel.dk
Pris: 758 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Den klart billigste flybillet til Rønne findes altså direkte hos Cimber Air, som meget naturligt også beflyver ruten. Cimber Air er mere end 150 kr. billigere end næstbilligste udbyder Travelstart, så vi kan kun anbefale jer at bestille flybilletten til Rønne direkte hos Cimber Air.

I konkurrencen om at være den billigste udbyder at flybilletter til Danmark, tager Cimber.dk altså også føringen efter den første af fire test. Stillingen i kampen om at være den billigste udbyder at flybilletter til Danmark, ser efter test af ruten København - Rønne ud som følger:

1. pladsen: Cimber.dk med 6 point
2. pladsen: Travelstart.dk med 4 point
3. pladsen: Dat.dk med 3 point
4. pladsen: Rejsefeber med 2 point
5. pladsen: BigTravel.dk med 1 point

I morgen fortsætter kampen om at være den billigste udbyder af flybilletter til Danmark. Her kan I læse om Cimber.dk beholder 1. pladsen og om der dukker nye interessante udbydere op.

Flyselskab Ofrer Geder For Vejrgud

Lige en af de lidt mere specielle og farverige historier fra rejseindustrien. Vi har endnu ikke haft Nepal Airlines med i en af vores undersøgelser, men det kan være vi snart skal gøre det.

"Nepals statsdrevne flyselskab har ofret to geder for at formilde Akash Bhairab, den indiske vejrgud.

Ofringen sker efter, at der har været tekniske problemer med et af selskabets Boeing 757-fly. Gederne blev ofret i overensstemmelse med hindutradition og lige foran det problemplagede fly i Nepals eneste internationale lufthavn i Kathmandu.

"Problemet er forsvundet, og flyet er på vingerne igen," siger en højtstående embedsmand fra Nepal Airlines uden at forklare, hvad problemet var. Luftfartsselskabet flyver til fem byer i Asien."

mandag den 3. september 2007

Flybilletter Danmark

Det er yderst begrænset hvor mange indenrigsruter der findes i Danmark, men i de kommende dage vil vi undersøge priserne på flybilletter på indenrigsruterne i Danmark. De seneste år har vi gennemgående oplevet at priserne på flybilletter i Danmark er faldet, hvilket givetvis er affødt af en intens konkurrence med togene.

Vores første undersøgelse af flybilletter i Danmark finder sted i morgen, hvor vi undersøger ruten København - Rønne. Dagen efter undersøger vi ruten København - Aalborg. Efter at have undersøgt disse ruter i Danmark, tager vi igen en afstikker uden for Danmark. Sidst på ugen vil vi igen undersøge flybilletter i Danmark, denne gang med ruterne København - Århus og København - Billund.

Fokus på undersøgelsen af flybilletter i Danmark vil være at undersøge og priserne og rejsetiderne reelt er konkurrence dygtige sammenlignet med andre rejseformer.

Billige Flybilletter Til Singapore

I dag kigger vi østover i vores søgen efter billige flybilletter. Vi har begge rejst meget i fjernøsten men aldrig haft glæden af at besøge Singapore. Da vi er meget opsatte på at rejse til Singapore i nær fremtid, fandt vi det meget naturligt at undersøge hvem der har de billigste flybilletter til Singapore i øjeblikket.

Vores lille undersøgelse af flybilletter til Singapore tager udgangspunkt i udrejse fra Danmark d. 3. november og hjemrejse fra Singapore igen i d. 17. november. Vi har valgt de 5 billigste udbydere af flybilletter til Singapore og viser prisen, antal mellemlandinger samt hvilket flyselskab der flyver til Singapore.

Supersaver.dk
Pris: 6.136 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

KLM.com

Pris: 6.292 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

ebookers.com
Pris: 6.414 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

Seat24.dk
Pris: 6.416 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

Flyprice.dk
Pris: 6.436 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

I finder altså de billigste flybilletter til Singapore hos Supersaver.dk. Der flyves med KLM over Amsterdam, og paradoksalt nok kan Supersaver tilbyde en lavere pris på flybilletten til Singapore med KLM end KLM selv kan.

I top 5 bliver ruten København - Singapore alle befløjet af KLM, ønsker I at flyve med et andet flyselskab til Singapore, er Air France over Paris det billigste alternativ. Her koster en flybillet til Singapore 7.244 kr. og er altså mere end 1.000 kr. dyrere end den billigste flybillet til Singapore med Supersaver.