lørdag den 29. september 2007

Flybilletter Til Faro

Vi har undersøgt priserne på flybilletter til Faro sidst i oktober. Igen er det vores hang til sol og sommer der er inspirationen for vores undersøgelse. I det sydlige Portugal burde vi stadigvæk kunne finde dejligt sommervejr i slutningen af oktober.

Da vi er ret tæt på afrejsedatoen, er vores forventning at priserne på flybilletterne til Faro er rimelig høje. Efter en ualmindelig dårlig dansk sommer, er der helt sikkert mange danskere der trænger til en ekstra dosis C-vitaminer sidst på efteråret. I vores øre, lyder sol, strand, golf og portvin som en rigtig god blanding sidst i oktober.

Flybilletterne til Faro er bestilt med udrejse d. 22. oktober og hjemrejse d. 28 oktober. På de valgte datoer finder I de billigste flybilletter til Faro her:

dk.lastminute.com
Pris: 2.796 kr.
Flyselskab: TAP Air Portugal

Flyprice.dk
Pris: 2.834 kr.
Flyselskab: TAP Air Portugal

Travelstart.dk
Pris: 2.870 kr.
Flyselskab: TAP Air Portugal

GoLeif.dk
Pris: 2.920 kr.
Flyselskab: TAP Air Portugal / Lufthansa

MrJet.dk
Pris: 2.932 kr.
Flyselskab: TAP Air Portugal / Lufthansa

dk.lastminute.com er den billigste udbyder af flybilletter til Faro. Sammenlignet med MrJet der udbyder de 5. billigste flybilletter til Faro, kan I spare 140 kr. pr. flybillet til Faro ved at vælge dk.lastminute.com. Det er en ret beskeden besparelse for en enkelt person, men for en større gruppe, er det helt klart en besparelse der er værd at tage med.

Alle flyvninger til Faro foretages af TAP Air Portugal, og der er reelt set ikke noget alternativ når flybilletten til Faro skal bestilles. Udover at vi er tæt på afrejsedato og stor efterspørgsel grundet en dårlig dansk sommer, påvirker det givetvis også prisen på flybilletter til Faro. Vi må erkende at prisen på flybilletten til Faro er ret høj, især hvis vi sammenligner med vores tidligere indlæg idag, hvor I kan bestille en flybillet til Hong Kong for 5.000 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar