søndag den 30. september 2007

Flybilletter Seychellerne

Vinteren står for døren, og det samme gør vores lyst til at søge mod tropiske rejsemål og vidunderlige bountystrande. Seychellerne er et sandt paradis på jorden og et sted der er ideelt at rejse til i de kolde danske vintermåneder.

Vi ønsker at rejse mens det er koldest og mørkest i Danmark, og har derfor valgt at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter til Seychellerne i januar. Som altid vil vi vise de 5 billigste udbydere af flybilletter til Seychellerne. I vores undersøgelse af flybilletter til Seychellerne har vi valgt udrejse d. 12. januar og hjemrejse fra seychellerne d. 26. januar.

Flybilletterne til Seychellerne i dette eksempel, går kun fra København til den internationale lufthavn på Seychellerne. Skulle i ønske videre transport derfra, må I medregne de ekstra udgifter forbundet med videre rejse fra den internationale lufthavn på Seychellerne.

Vores undersøgelse viser her de 5 billigste udbydere af flybilletter til Seychellerne:

GoLeif.dk
Pris: 5.756 kr.
Mellemlanding: Milano
Flyselskab: SAS og Air Seychelles

MrJet.dk
Pris: 5.836 kr.
Mellemlanding: Milano
Flyselskab: Air Seychelles

Flyprice.dk
Pris: 5.838 kr.
Mellemlanding: Milano
Flyselskab: Air Seychelles

Travellink.com
Pris: 5.896 kr.
Mellemlanding: Milano
Flyselskab: Air Seychelles

Travelstart.dk
Pris: 6.642 kr.
Mellemlanding: London & Doha / Doha & Frankfurt
Flyselskab: Qatar Airways

GoLeif er den billigste udbyder af flybilletter til Seychellerne. Flybilletten til Seychellerne med SAS og Air Seychelles hos GoLeif koster beskedne 5.756 kr. De fire billigste udbydere af flybilletter til Seychellerne tilbyder alle den samme flyrejse til Seychellerne med Air Seychelles og SAS. Prisforskellen mellem de 4 billigste udbydere af flybilletter til Seychellerne er beskedne 140 kr., så det gør ikke den store forskel hvilken af de 4 udbydere af flybilletter til Seychellerne i vælger.

Travelstart tilbyder en lidt anderledes rejse til Seychellerne med Qatar Airways. Rejsen er både dyrere og længere med 2 mellemlandinger, så med mindre I ønsker at tilbringe et par dage i Doha, kan vi ikke anbefale jer at bestille flybilletten til Seychellerne her.

Generelt set er vi lidt overraskede over at flybilletten til Seychellerne kan købes så billigt. Vi havde forventet at en flybillet til Seychellerne havde været 1.000 - 2.000 kr. dyrere, og det gør en rejse til Seychellerne økonomisk bliver en anelse mere overskuelig. For en ganske almindelig familie som min, ville besparelse hurtigt løbe op i 4.000 - 8.000 kr. på flybilletterne alene.

1 kommentar:

  1. Det er dælme billigt. Vi overvejer meget at købe et par billige flybilletter til seychellerne. Det gør vores drøm om seychellerne realistisk.

    SvarSlet