søndag den 30. september 2007

Flybilletter Til London For 455 kr.

Det nærmer sig tiden hvor juleshoppingen skal planlægges, og vores koner er begyndt at lede efter flybilletter til London. For at pigerne skal have mest mulig ud af deres budget, har vi hjulpet dem med at finde de billigste flybilletter til London. Da de ikke gider være i London helt op til jul, blev de enige om at foretage deres juleshopping i London i slutningen af november.

Da de damer ikke har tid til mere end en forlænget weekend i London, har vi fundet rigtigt billige flybilletter til London med udrejse d. 22 november og hjemrejse d. 25 november. Som altid vælger vi at vise de 5 billigste udbydere af flybilletter til London, hvor vi i undersøgelsen viser udbyder af flybilletter til London, pris på flybilletten til London samt flyselskab.

De 5 billigste udbydere af flybilletter til London finder I her:

Easyjet
Pris: 455 kr.
Flyselskab: Easyjet

Flyprice.dk
Pris: 1.036 kr.
Flyselskab: Air Berlin

dk.lastminute.com
Pris: 1.212 kr.
Flyselskab: Air Berlin

Rejsefeber.dk
Pris: 1.274 kr.
Flyselskab: British Airways el. Sterling

GoLeif.dk
Pris: 1.276 kr.
Flyselskab: Air Berlin

Easyjet er helt suverænt den billigste udbyder af flybilletter til London på de valgte datoer. De tilbyder en flybillet til London for kun 455 kr., hvilket er 581 kr. billigere end næstbilligste udbyder af flybilletter til London. Med andre ord kan I altså bestille flybilletten hos Easyjet til halv pris, sammenlignet med de andre udbydere af flybilletter til London.

Det er værd at bemærke at nummer 2,3 og 5 i undersøgelse tilbyder flybilletter til London med Air Berlin, hvilket betyder en mellemlanding på vejen til London. I realiteten er den eneste konkurrent i undersøgelsen Rejsefeber, der flyver direkte med BA eller Sterling, dog koster flybilletten til London her 819 kr. dyrere end hos Easyjet.

I vores tid her på Billige Flybilletter, har vi ikke haft en så klar "vinder" af vores undersøgelser som nu. Her er der ingen tvivl, skal I til London, så køb flybilletten til London hos Easyjet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar