tirsdag den 11. september 2007

Flybilletter København - London, Spar 881 kr.

Her på redaktionen er vi helt pjattede med boksning, og derfor har vi købt flybilletter til Mikkel Kesslers storkamp mod Joe Calzaghe d. 3 november i Cardiff. Da vi har et par gode venner i London der også skal se kampen, flyver vi til London og kører med dem til Cardiff.

Vi flyver afsted fredag formiddag og flyver hjem igen søndag aften. I den anledning har vi selvfølgelig lavet en undersøgelse der viser hvor I og vi kan få de billigste flybilletter på København - London.

De fem billigste udbydere på flybilletter på København - London finder I her:

Easyjet.com
Pris: 517 kr.
Flyselskab: Easyjet

Flyprice.dk
Pris: 1.398 kr.
Flyselskab: Air Berlin

GoLeif.dk
Pris: 1.610 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 1.610 kr.
Flyselskab: SAS

Sterling.dk
Pris: 1.662 kr.
Flyselskab: Sterling / Air Berlin

Som det fremgår har vi sparet rigtig mange penge ved at flyve til London med Eaysjet. Helt præcis har vi sparet 881 kr. på flybilletten København - London ved at vælge Easyjet fremfor Flyprice.dk. Samtidig med at vi har sparet 881 kr. på flybilletten til London, så flyver vi direkte fra København til London. Flyver I med Air Berlin foregår flyvningen til London med en mellemlanding i Berlin.

Den næstbilligste direkte flybillet på København - London fandt vi hos GoLeif.dk og Travelstart.dk. Køber i flybilletten København - London her, koster flybilletten med SAS til London 1.610 kr. Det betyder at det billigste alternativ til Easyjet på København - London er mere end 1.000 kr. dyrere.

Skal i til London i det nævnte tidsrum, kan vi kun anbefale jer at flyve med Easyjet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar