onsdag den 19. september 2007

De Billigste Flybilletter Til Geneve

Vi er nok mange der er ved at planlægge vinterens skiferie. Her på redaktionen skal flere af os til Frankrig på skiferie, og her er Geneve den nærmeste lufhavn til vores slutdestination. Da vi selv står og skal bruge billige flybilletter til Geneve, er det meget nærliggende at vi deler vores finding med jer.

Vores skiferie ligger i uge 3 og vores flybilletter til Geneve er reserveret med udrejse d. 14.01 og hjemrejse fra Geneve d. 21.01. Det betyder at vi får 6 hele dage på ski, hvilket er alt rigeligt med vores meget beskedne grundform.

Som altid vælger vi de 5 billigste udbydere af flybilletter - de 5 billigste flybilletter til Geneve på de valgte rejsedatoer, finder I her:

Travelstart.dk

Pris: 1.326 kr.
Flyselskab: SAS

Rejsefeber.dk
Pris: 1.364 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 1.384 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 1.394 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk

Pris: 1.394 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk er ofte den billigste af udbyder af flybilletter og de er også den billigste udbyder af flybilletter til Geneve. Der er ikke den store forskel på de fem billigste udbydere af flybilletter til Geneve, helt præcis er der en beskeden besparelse på 68 kr ved af Travelstart.dk frem for Seat24.dk.

Selv om Travelstart.dk har de billigste flybilletter til Geneve, valgte vi at bestille flybilletten til Geneve gennem Rejsefeber.dk. Det skyldes at afrejsetidspunkterne ikke passede godt ind i vores rejseplaner. Ved at købe flybilletten til Geneve hos Rejsefeber.dk, kan vi rejse ud tidligt om morgenen og hjem sent. For os betyder det at vi kan nå næsten én ekstra dag på ski.

I januar er der ret stor prisforskel på flybilletter til Geneve, så vi kan kun anbefale jer at teste forskellige rejsedatoer, hvis det er muligt for jer at flyve til Geneve på forskellige datoer. Der ka hurtigt være mange penge at spare på flybilletten til Geneve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar