onsdag den 19. september 2007

Flybilletter Til Auckland - Spar 970 kr.

Efter at vi den seneste tid har haft fokus på danske og europæiske destinationer, undersøger vi idag en destination på den anden side af jorden. Da sommeren nærmer sig på den sydlige halvdel af jordkloden, blev vi inspireret til at teste en af de sydligste og mest velbesøgte storbyer på den sydlige halvklode. Vi ved der er rigtig mange danskere der besøger New Zealand fra november - april, og vi undersøger derfor hvor I kan købe de billigste flybilletter til Auckland.

Januar måned er efter vores overbevisning den bedste tid at flyve til Auckland i. Her er sommeren på sit højeste, hvilket er meget vigtigt når nu man rejser så langt væk. I vores undersøgelse af flybilletter til Auckland har vi valgt at rejse til Auckland d. 7. januar og hjem til Danmark 3 uger senere.

I vores undersøgelse af flybilletter til Auckland, tager vi højde for pris, antal mellemlandinger og flyselskab. Nedenstående viser vi hvor I kan finde de 5 billigste flybilletter til Auckland.

Flyprice.dk
Pris: 11.564 kr.
Rejsetid: 2 / London Heathrow og Sydney
Flyselskab: Air New Zealand

Travelstart.dk
Pris: 12.534 kr.
Rejsetid: 2 / London Heathrow og Sydney
Flyselskab: Air New Zealand

Rejsefeber.dk
Pris:
12.636 kr.
Rejsetid: 2 / London Heathrow og Sydney
Flyselskab: Cathay Pacific / Air New Zealand

Supersaver.dk
Pris: 12.788 kr.
Rejsetid: 2 / Frankfurt og Sydney
Flyselskab: British Airways / Lufthansa

GoLeif.dk
Pris: 12.980 Kr.
Rejsetid: 2 / Frankfurt og Sydney
Flyselskab: British Airways / SAS

I finder de klart billigste flybilletter til Auckland hos Flyprice.dk. Ved at købe flybilletten til Auckland hos Flyprice.dk kan I spare 970 kr., i forhold til at bestille flybilletten til Auckland hos næstbilligste udbyder af flybilletter til Auckland, Travelstart.dk

Flybilletterne til Auckland er relativt dyre, og den billigste flybillet til Auckland anløber 11.564 kr. Det er ikke den store overraskelse, da der er tale om en meget lang flyrejse i den absolutte højsæson. Ved at købe flybilletten til Auckland hos Flyprice.dk opnår i en besparelse på 8% på flybilletten.

Da den samlede rejsetid ligger meget tæt op ad hinanden, anser vi det som et fornuftigt valgt at købe flybilletten til Auckland hos Flyprice.dk

1 kommentar:

  1. Tak for de mange godt råd. Jeg rejser til Auckland i Januar og fandt den klart billigste flybillet til Auckland på baggrund af jeres oplysninger.

    Peter

    SvarSlet