tirsdag den 18. september 2007

Flybilletter Danmark: Århus - København

Da vi har oplevet en stor interesse omkring billige flybilletter i Danmark, vil vi endnu engang lave en prissammenligning på en dansk indenrigsrute. Vores undersøgelse af flybilletter i Danmark bliver i dag på ruten Århus - København, som vi ved bliver brugt flittigt af mange af vores læsere.

Vores undersøgelse af flybilletter i Danmark på ruten Århus - København, bliver foretaget med udrejse d. 22. oktober og hjemrejse d. 28 oktober. Efter at have fundet de 5 billigste udbydere af flybilletter på ruten Århus - København, vil vi knytte et par kommentarer til resultaterne.

De 5 billigste udbydere af flybilletter i Danmark på ruten Århus - København er:

Travelstart.dk
Pris: 632 kr.
Flyselskab: SAS

Cimber.dk
Pris: 670 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Bigtravel.dk
Pris: 682 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 688 kr.
Flyselskab: SAS

Rejsefeber.dk
Pris: 694 kr.
Flyselskab: SAS

Som det fremgår findes i billigste flybilletter i Danmark på ruten Århus - København hos Travelstart.dk, hvor en returbillet med SAS koster 632 kr. Blandt de 5 billigste udbydere på ruten Århus - København er der ikke de store prisforskelle.

Ønsker I ikke at flyve med SAS er Cimber Air det billigste alternativ, her må I dog forberede jer på at slippe hele 38 kr. mere, det giver jer dog samtidig en del flere udrejse og hjemrejse tidspunkter at vælge mellem.

Vi har nu fundet de billigste flybilletter i Danmark på ruten Århus - København, og vil i den kommende tid følge op med en serie af undersøgelser af hvor I finder de billigste flybilletter i Danmark.

1 kommentar:

  1. Tak for en masse gode informationer om hvor der findes billige flybilletter. Vi har især haft stor glæde af jeres indlæg om flybilletter i Danmark.

    VH,
    Jeanette og Anders

    SvarSlet