fredag den 21. september 2007

København - New York - Miami - København

Min kæreste fylder rundt i næste uge, og i den anledning har jeg tænkt mig at give hende en lille rejse (bare rolig hun læser alligevel ikke bloggen, så hun opdager det ikke før tid). Turen står på 4 hele dage i New York, hvor vi skal hygge, shoppe og besøge nogle venner. Efter 4 dage i New York, rejser vi på 5 dagen videre til Miami, hvor vi skal tilbringe 9 hele dage, inden turen går tilbage til København.

Da jeg skulle planlægge rejsen, var jeg bange for at priserne på flybilletterne ville grave et stort hul i rejsebudgettet, men det viste sig at blive forbavsende billigt. Jeg har fundet et eksempel hvor priserne er identiske med de rejsedatoer vi har valgt.

Flybilletten på ruten København - New York er bestilt til d. 9. november på KLM.com. Prisen på flybilletten København - New York er kr. 1.830. Flybilletten til New York kunne være bestilt en anelse billigere hos Brussels Airlines, men vi gider ikke flyve kl. 06. 40 fra København.

Fra New York til Miami, har vi d. 13. november bestilt en flybillet med American Airlines hos Supersaver.dk til kr. 435. Flybilletten New York - Miami kunne være købt hos AirTransAirways til kr. 315, men rejsetiden bliver 3 timer længere, da der skal mellemlandes på vejen.

Efter at have tilbragt 10 dage i Miami og omegn flyver vi tilbage til København d. 23. november. Her har vi bestilt flybilletten Miami - København hos Travelstart.dk til kr. 2.954 med LTU. Vi har aldrig fløjet med LTU, men det er et tysk charter flyselskab, så vi antager at det er ok.

Samlet set kommer vi af med kr. 5.219 for flybilletten København - New York - Miami - København. Der synes jeg er utrolig god pris, når man tager i betragtning at enkelt flybilletter plejer at være væsentligt dyrere end retur flybilletter.

Vælger I at rejse til Miami først og derefter til New York og København kan flybilletterne faktisk fåes kr. 350 billigere. Vi vil dog gerne slutte med sol og afslapningsferie og betaler derofr gerne den smule ekstra for flybilletten København - New York - Miami - København.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar