fredag den 21. september 2007

Flybilletter Til Abu Dhabi

Interessen for rejser til Abu Dhabi og Dubai er meget stor i øjeblikket. Da vi allerede har undersøgt priserne på flybilletter til Dubai, vælger vi idag at undersøger priserne på flybilletter til Abu Dhabi. Vi kan allerede nu afsløre at du hurtigt kommer til at spare 500 kr. på flybilletten til Abu Dhabi ved blot at læse et par linier længere.

Vi har undersøgt priserne på flybilletter til Abu Dhabi i November og har listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til Abu Dhabi. På flyvninger af denne type plejer vi at medtage antal mellemlandinger, men idag vælger vi udelukkende at have fokus på prisen og flyselskabet.

Top5 over billige flybilletter til Abu Dhabi:

1. pladsen
Supersaver.dk
Pris: 4.424 kr.
Flyselskab: SAS / Lufthansa

2. pladsen
Travelstart.dk
Pris: 4.864 kr.
Flyselskab: Gulf Air

3. pladsen
GoLeif.dk
Pris: 4.922 kr.
Flyselskab: SAS / Gulf Air

4. pladsen
Seat24.dk
Pris: 4.982 kr.
Flyselskab: SAS / Gulf Air

5. pladsen
Flyprice.dk
Pris: 4.982 kr.
Flyselskab: Lufthansa

1. pladsen besættes sikkert af Supersaver.dk, der tilbyder en flybillet til Abu Dhabi til kun kr. 4.424 kr. I forhold til 2. pladsen der besættes af Travelstart.dk, er der en besparelse på hele 440 kr. på flybilletten til Abu Dhabi, eller godt og vel 10%.

Som det var tilfældet da vi undersøgte flybilletter til Dubai, er vi igen lidt overrasket over det lave prisniveau, men det er selvfølgelig meget positivt i vores øjne. En flybillet til Abu Dhabi for mindre end 4.500 kr. synes vi er et rigtig godt køb.

1 kommentar:

  1. Vi har bestilt flybilletten hos supersaver.dk. Rejsedatoerne er lidt anderledes men supersaver var også billigere end de andre på disse datoer.

    Bithe

    SvarSlet