mandag den 10. september 2007

Flybilletter Til Nice - Spar 312 kr.

Mens regnen vælter ned og vinden rusker i træerne uden for, sidder vi her på redaktionen og drømmer os væk til sydens sol. Det eneste vi ønsker er solgaranti og at destinationen ligger tæt på Danmark. Der er vist ikke nogle destinationer i Sydeuropa der er mere tilgængelige og solsikre end Nice. Derfor vælger vi idag dagens regnvejr at undersøge hvor I kan finde de absolut billigste flybilletter til Nice.

I vores lille undersøgelse af flybilletter til Nice, er der udrejse d. 15. oktober og hjemrejse igen d. 21. oktober. Det skulle være nok tid til at tanke op på D-vitaminer og fantastisk fransk mad.

De fem billigste flybilletter til Nice finder I lige her:

Flyprice.dk
Pris: 1.920 kr.
Flyselskab: Lufthansa

GoLeif.dk
Pris: 2.042 kr.
Flyselskab: Lufthansa

Travellink.com
Pris: 2.048 kr.
Flyselskab: Lufthansa

Brusselsairlines.com
Pris: 2.159 kr.
Flyselskab: Brussels Airlines

MrJet.dk
Pris: 2.232 kr.
Flyselskab: SAS / Swiss

I finder de billigste flybilletter til Nice hos Flyprice.dk. Ved at bestille flybilletten til Nice, sparer I, i vores eksempel 312 kr i forhold til at bestille flybilletten til Nice hos MrJet.dk. I skal dog være opmærksom på at der på alle flyvningerne forekommer mellemlandinger.

Ønsker i at flyve til Nice uden mellemlanding, finder i den billigste flybillet til Nice hos Sterling. Prisen på flybilletten til Nice, bliver hos Sterling på hele 5.439 kr., hvilket er ekstremt dyrt. Vi vil helt klart anbefale jer at tage en mellemlanding og spare 3.000+ kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar