tirsdag den 11. september 2007

De Billigste Flybilletter Til Milano

Efter at have undersøgt hvor I finder de billigste flybilletter til Nice, bliver vi idag lidt i samme boldgade og undersøger hvor I kan købe de billigste flybilletter til Milano. Milano er en fantastisk by rent kulturelt men derudover er maden og shopping mulighederne helt enestående.

Milano er en hel ideel by til en forlænget weekend, det tager kort tid at flyve til Milano og midtbyen er yderst overskuelig. Derfor har vi valgt at undersøge prisen på flybilletter til Milano, med udrejse torsdag d. 25 oktober og hjemrejse igen søndag d. 28 oktober. I vores undersøgelse af flybilletter til Milano viser vi udbyder, pris og flyselskab.

De fem billigste flybilletter til Milano findes hos nedenstående udbydere:

GoLeif.dk
Pris: 1.508 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 1.508 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 1.568 kr.
Flyselskab: Swiss Airlines

MrJet.dk
Pris:
1.576 kr.
Flyselskab: SAS

Travellink.com
Pris: 1.588 kr.
Flyselskab: SAS

Som så mange gange før finder i de billigste flybilletter hos Travelstart.dk og GoLeif.dk. De to udbydere er med en pris på 1.508 kr. på flybilletter til Milano 60 kr. foran den nærmeste konkurrent, Seat24.dk. Med Travelstart.dk og GoLeif.dk flyver du direkte til Milano med SAS - køber du derimod den lidt dyrere flybillet til Milano hos Seat.24.dk får du en mellemlanding med i prisen.

Med mindre du virkelig elsker at lette og lande, vil vi klart anbefale at du bestiller flybilletten til Milano hos enten Travelstart.dk eller GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar