onsdag den 5. september 2007

Flybilletter Danmark - Hvem Er Den Billigste Udbyder?

I dag starter vi vores serie af undersøgelser af hvor I kan finde de billigste flybilletter til Danmark. Vores undersøgelse af billige flybilletter i Danmark vil munde ud i en kåring af den "billigste udbyder at flybilletter til Danmark prisen". De udbyder der er blandt de 5 billigste på de 4 ruter vil hver dag score point efter følgende skala:

1. plads = 6 point
2. plads = 4 point
3. plads = 3 point
4. plads = 2 point
5. plads = 1 point.

Den udbyder der scorer højst efter vi har undsøgt de 4 ruter, kåres som billigste udbyder af flybilletter til Danmark.

Som vi skrev i forgårs kommer vi til at undersøge flybilletter på fire ruter i Danmark. Dagens undersøgelse er af ruten København - Rønne, her undersøger vi hvor i finder de billigste flybilletter til Rønne i uge 42.

På ruten Købehavn - Rønne finder i de fem billigste flybilletter her:

Cimber.dk
Pris: 546 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Travelstart.dk
Pris: 708 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Dat.dk
Pris: 730 kr.
Flyselskab: DAT2

Rejsefeber.dk
Pris: 740 kr.
Flyselskab: Cimber Air

BigTravel.dk
Pris: 758 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Den klart billigste flybillet til Rønne findes altså direkte hos Cimber Air, som meget naturligt også beflyver ruten. Cimber Air er mere end 150 kr. billigere end næstbilligste udbyder Travelstart, så vi kan kun anbefale jer at bestille flybilletten til Rønne direkte hos Cimber Air.

I konkurrencen om at være den billigste udbyder at flybilletter til Danmark, tager Cimber.dk altså også føringen efter den første af fire test. Stillingen i kampen om at være den billigste udbyder at flybilletter til Danmark, ser efter test af ruten København - Rønne ud som følger:

1. pladsen: Cimber.dk med 6 point
2. pladsen: Travelstart.dk med 4 point
3. pladsen: Dat.dk med 3 point
4. pladsen: Rejsefeber med 2 point
5. pladsen: BigTravel.dk med 1 point

I morgen fortsætter kampen om at være den billigste udbyder af flybilletter til Danmark. Her kan I læse om Cimber.dk beholder 1. pladsen og om der dukker nye interessante udbydere op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar